Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
EGGA UTVIKLING AS

Skreikonferansen 2023

https://www.skreikonferansen.no/
Organizer EGGA UTVIKLING AS
Venue Øksneshallen
Date 9. March 2023
Open from 09:00 to 15:30

DE HØYE BØLGENE

Under headingen «De høye bølgene» vil vi i år ha fokus på de store utfordringene vi står overfor, og hvilke konsekvenser de urolige tidene har på næringen. Torsken skaper store verdier for Norge når den passerer grensene, og det skjer i en stadig mer urolig verden. Skreikonferansen 2023 tar deg ikke inn i smult farvann. Den introduserer deg derimot for stødige navigatører og sjøkartene du trenger når de høye bølgene bryter.

Varmere, villere og høyere hav
FNs klimapanel fortalte i april at de skadelige utslippene av klimagasser aldri har vært høyere enn i tiåret mellom 2010 og 2020. Verden må handle umiddelbart for å unngå klimakatastrofe, advarer FNs generalsekretær. Hvordan vil det grønne skiftet påvirke torskenæringen, direkte og indirekte?

Aksjekurs og kassalapp
I krig og pandemi øker prisen for innsatsfaktorene i torskenæringen og på produktene den eksporterer, mens kapitalen prøver å finne tryggere havner. Hvilke utfordringer - og muligheter - gir dyrtida for torsken?

Energi til endring
Torskenæringa har sitt geografiske tyngdepunkt i nord, men bør ikke kjenne seg uberørt av kraftkrisen. Hvordan utvikler vi ei næring der energi brått kan være mangelvare og uten omstilling er en klimatrussel?

Debatt
Årets debatt vil bli en kickstart på høstens kommunevalg, og vi inviterer lokalpolitikere fra ulike fiskerisamfunn langs kysten til å delta.

Dørene åpner for kaffe og mingling kl. 09:00, mens konferansen starter kl. 10:00.

DE HØYE BØLGENE

Under headingen «De høye bølgene» vil vi i år ha fokus på de store utfordringene vi står overfor, og hvilke konsekvenser de urolige tidene har på næringen. Torsken skaper store verdier for Norge når den passerer grensene, og det skjer i...

Konferansebillett inkl. lunsj
-
0
+
990,00 NOK     
Konferansebillett inkl. lunsj og Kulinarisk aften
-
0
+
2.040,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve