Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Blikflak

Vinterjazz: Svaneborg Kardyb, Martin Vollertsen & Udsyn

Organizer Blikflak
Venue Turkis
Date 25. February 2023
Open from 18:00

Blikflak og Turkis slår dørene op for Vinterjazz med artisterne Udsyn, Martin Vollertsen og Svaneborg Kardyb på spillestedet Turkis i Aarhus, d. 25 februar 2023.

Udsyn:

Udsyn er et instrumental band, der skriver musik med inspiration i nordisk jazz og filmiske lydflader. Melodierne er drivkraften i stemningsfulde væld af klange, og musikken kommer for alvor til live på scenen, når det intense sammenspil og improvisationerne udfolder sangene i både storladne og intime universer.
Udsyn består af fem musikere, der kommer fra hver deres hjørne af den danske musikscene, og som mødes med henblik på at eksperimentere og komponere musik inspireret af mange forskellige stilarter og stemninger.

Udsyn udgav i januar 2022 debut-EP'en 'Hvilken Som Helst Dag', som af JazzNyt blev kaldt "en god debut-EP, der varsler om nye tider i dansk jazz." Sidenhen har bandet udgivet en opfølgende EP og er blevet spillet på P8 JAZZ.


Martin Vollertsen:

Martin Vollertsen komponerer og fremfører rustikke, melodiske og eftertænksomme jazzkompositioner med tyngde. Gennem en stærk kompositorisk intuition for fængende melodier leveret med et gennemgående emotionelt udtryk, har Vollertsen skabt en særdeles menneskelig, upoleret og tilgængelig jazzlyd, der blev manifesteret med debutalbummet ‘Hi Again’ i marts 2022.
Albummet blev modtaget som Ugens Album på P8 JAZZ og gav anledning til et dybdegående interview i ‘Formiddag For Evigt’ m. Niels Christian Cederberg og senere hen en fremførelse af en jazzstandard samt titelnummeret ‘Hi Again’ direkte på P8 JAZZ. Albummet blev ligeledes modtaget med flotte anmeldelser fra JazzSpecial, LoftsKammer, The Love for Music And Concerts.
På denne aften optræder Vollertsen med sin trio bestående af Harald Hagelskjær (Kontrabas) og John Riddell (Trommer).

Se Vollertsen live på P8 JAZZ her: fb.watch/i6CqF-etJ-/

Svaneborg Kardyb:

Sammensmeltning af smukke melodier, delikat minimalisme, catchy grooves, subtile elektroniske vibes, nordisk atmosfære og organisk sammenspil. Sådan kan Svaneborg Kardybs musik beskrives, og det er alt sammen udsprunget af glæden ved at spille med hinanden.
Den prisvindende danske duo har for alvor slået sit navn fast på den internationale scene. Efter udgivelsen af duoens første albums, Knob (2019) og Haven (2020) fulgte et par hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres 'meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.'
I april 2022 annoncerede duoen samarbejdet med det britiske pladeselskab Gondwana Records, som også huser navne som Hania Rani, Matthew Halsall og Portico Quartet. Senest har Svaneborg Kardyb, som den kun 4. danske artist tilsluttet sig den vilde pallet af kunstnere der gennem tiden har optrådt på NPR's Tiny Desk Session.
Til denne koncert vil der blive budt på en masse ny musik, da duoens 3. studiealbum ‘Over Tage’ udkom til 3. november, 2022.
Line up:
Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver
Jonas Kardyb: Trommer & percussion
Links:
Video: www.youtube.com/watch?v=M1mg0yLDzvU
www.facebook.com/svaneborgkardyb
www.svaneborgkardyb.com

Blikflak og Turkis slår dørene op for Vinterjazz med artisterne Udsyn, Martin Vollertsen og Svaneborg Kardyb på spillestedet Turkis i Aarhus, d. 25 februar 2023.

Udsyn:

Udsyn er et instrumental band, der skriver musik med inspiration i nordisk...

Svaneborg Kardyb, Martin Vollertsen & Udsyn
-
0
+
90,00 DKK     
Svaneborg Kardyb, Martin Vollertsen & Udsyn
-
0
+
90,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve