Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DET NORSKE MIKROTEATRET AS

«Blodig Alvor» - 2. mars. 2023 - kl.19.00

http://mikroteatret.no
Organizer DET NORSKE MIKROTEATRET AS
Venue "Hos Arne" Gøteborggata 27b, Inngang rundt hjørne
Date 2. March 2023
Open from 18:40 to 19:00

«Blodig Alvor» av Yasmina Reza

To foreldrepar møtes hjemme hos det ene paret etter at sønnene deres har vært i slåsskamp. Det hele begynner som en øvelse i rasjonalitet og åpenhet, men dannelsen slår sprekker når foreldrenes egne demoner kommer krypende ut i lyset.

Blodig Alvor er en herlig studie i hvordan to foreldrepar gradvis forlater en sivilisert overflate til fordel for primitive instinkter, i det de går fra å forsvare barna, til å desperat forsvare seg selv.

Det Norske Mikroteatret spiller sine forestillinger i "private" hjem, i all sin naturlighet, uten noen form for spesialeffekter eller hjelpemidler. Det å flytte et teaterstykke inn i en leilighet vil gi publikum en opplevelse av å være “flue på veggen” og det vil kunne invitere til en helt annen intimitet enn man kan skape med et stykke fremført på en ordinær teaterscene. Det er lite, nært og intimt.

Du oppsøker den aktuelle adressen, sniker deg inn i en fremmed families hjem og overværer noe du egentlig ikke skulle vært vitne til.

I rollene: Vanessa Borgli, Rudy Claes, Jonathan Espolin-Johnson og Jesper Malm.

Regi: Peder Hamdahl Næss.

Oversettelse: Christine Amadou.

Møt opp ca. kl. 18.45. Dørene strenger kl. 19.00. Vi har dessverre vi ingen mulighet for å slippe deg inn etter at forestillingen har begynt.

Stykket varer ca. 75 minutter.«Blodig Alvor» av Yasmina Reza

To foreldrepar møtes hjemme hos det ene paret etter at sønnene deres har vært i slåsskamp. Det hele begynner som en øvelse i rasjonalitet og åpenhet, men dannelsen slår sprekker når foreldrenes egne demoner kommer krypende...

«Blodig Alvor» -2. mars 2023 - kl 19:00
-
0
+
495,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve