Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Blåfrost 2023: Bright Town // Halv ti på torsdag

https://www.blaafrost.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Sjøgata 18, Bodø, Norge
Date 16. February 2023
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Blåfrost 2023 presenterer Bright Town «Halv ti på torsdag»!

Bright Town består av fem enestående unge multiinstrumentalister og produsenter - alle fra Liverpool - med en felles kjærlighet for vokalharmonier, og med en uhyre smittsom popteft. Hypen rundt utgivelsen av deres selvinnspilte, debut-EP sommeren 2021 gjorde at de fikk en rekke support-oppdrag fra større artister, men det tok ikke lang tid før de selv kunne fronte klubbshow i hjembyen.

Blåfrost er stolte over at samarbeidet med musikkbyen Liverpool nok en gang kan presentere et av de mest talentfulle og ferske bandene fra popmusikkens vugge - som det forventes mye av i årene som kommer. Da festivalen på Rognan tidligere i høst lanserte Blåfrost UK i England, var Bright Town et av bandene de først inviterte til showcase; og både bransje og publikum ble umiddelbart stormforelsket.

Fri inngang med gyldig festivalarmbånd til Blåfrost 2023. (Obs: Det er en kapasitetsbegrensing på Dama di, og første festivalbånd til mølla gjelder.)
www.blaafrost.no

Links to artist

Blåfrost 2023 presenterer Bright Town «Halv ti på torsdag»!

Bright Town består av fem enestående unge multiinstrumentalister og produsenter - alle fra Liverpool - med en felles kjærlighet for vokalharmonier, og med en uhyre smittsom popteft. Hypen rundt...

Halv ti på torsdag
-
0
+
100,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve