Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Nordby Wool Days

FEW!

WORKSHOP # 02 : CHRISTEL SEYFARTHS TEKNIKKER – OPSTART AF SJAL (Dansk)

https://www.wooldays.dk/
Organizer Nordby Wool Days
Venue Fanø skole, Klynge C, lokale 66
Stadionvej 17, Fanø, Danmark
Date 16. September 2023
Open from 09:00 to 12:00

WORKSHOP # 02 : CHRISTEL SEYFARTHS TEKNIKKER – OPSTART AF SJAL (Dansk)

Lørdag d. 16.09.2023 kl 9-12

Forudsætninger: Kendskab til flerfarvestrik er en fordel.

Endnu engang udbydes denne populære workshop, hvor du omhyggeligt bliver guidet igennem de teknikker, der skal bruges for at strikke Christel Seyfarths farverige sjaler. Så er du betaget af Christels strik, men kan du ikke overskue hvordan du kommer i gang? Har du et fantastisk kit liggende hjemme og samle støv og vil du bare gerne i gang? Er du gået i stå undervejs i et Seyfarth projekt fordi noget driller? Så er denne workshop lige noget for dig og tøv ikke med at melde dig til!
På denne workshop arbejder vi os igennem selve opstarten af et sjal, vel at mærke uden at skulle strikke en eneste vrangpind med to farver! Kom og lær det meget populære trick!! Vi træner fair isle teknik og kontrol af strikkefasthed ved strik med to farver. Vi ruller de såkaldte magiske nøgler op, og prøver splejsning af garnender, så der efterfølgende ikke er nogen ender at hæfte! Jeg demonstrer også hvordan du syr og klipper i dit strik i forbindelse med montering. Til sidst beskriver jeg også hvordan du strikker kanter på et sjal på to forskellige måder. Du kan spørge til alle Christels modeller og teknikker.

Medbring rundpind str 3½ mm, længde 40 cm, strikkemarkører (mindst tre).
Du kan købe et kit med små nøgler garn i forskellige nuancer og et mønsterdiagram til at starte et sjal op på, til en pris af 150,- kr. (altså ikke garn og opskrift til et helt sjal). Medbringer du dit eget garn må det ikke være superwash da det ikke kan splejses.

Underviser: Susanne Knoth, Danmark
Undervisningssted: Fanø Skole, Klynge C, lokale 66

WORKSHOP # 02 : CHRISTEL SEYFARTHS TEKNIKKER – OPSTART AF SJAL (Dansk)

Lørdag d. 16.09.2023 kl 9-12

Forudsætninger: Kendskab til flerfarvestrik er en fordel.

Endnu engang udbydes denne populære workshop, hvor du omhyggeligt bliver...

WORKSHOP # 02 : CHRISTEL SEYFARTHS TEKNIKKER
-
0
+
475,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve