Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SJØLYSTVEIEN VAKT AS

Lady Friend

https://www.facebook.com/vaktbua/
Organizer SJØLYSTVEIEN VAKT AS
Venue Vaktbua
Vaktbua
Date 18. February 2023
Open from 19:00 to 02:00
Age limit 18

Lady Friend ga i oktober ut sitt debutalbum "Songs From The Guesthouse". Albumet ble kåret til årets beste, norske album i Klassekampen Musikkmagasinet av Tom Skjeklesæther. Også en rekke andre journalister og musikkblogger har albumet med på sine lister over de beste albumene som ble gitt ut i 2022. Singelen "Get Down" har man også kunnet høre hele høsten på P13. 


Tom Skjeklesæther, Klassekampen Musikkmagasinet:
"Årets, beste norske album. ... har rett og slett skapt det mest interessante nye bandet i Norge med sitt Lady Friend.."

Geir Rakvaag, Dagsavisen (terningkast 5)
"Sangene har sterke melodier, og hun synger dem med stor overbevisning. Det kan hende at både hun og gruppa hennes har hørt på noen tidlige Steely Dan-plater for å komme i den rette stemningen før de spilte inn plata, men det svekker ikke oppfatningen av at Lady Friend kommer som et friskt pust inn i norsk pop denne høsten." 

Helge Skog, iTromsø/Feedback (terningkast 5)
"Lekkert spill og fjongt lydbilde skal man ikke kimse av, men det er allikevel låtene som gjør dette albumet til en svært tilfredsstillende lytteopplevelse. Hårdnes har komponert musikk som er uforutsigbar ved første lytt, men fester seg i hjernen ved gjenhør."

Erik Valebrokk (terningkast 6)
"Det skal sies at hun har veldig god hjelp fra en del uunnværlige støttespillere som får dette til å låte som det gjør, men grunnmaterialet, altså de åtte sangene som ligger til grunn for Songs From The Guesthouse, er så gode at Mette (som hun bare kaller seg) kunne fremført dem helt alene på piano og blitt utropt til den nye Carole King av langt flere enn meg, om det var noen rettferdighet i verden"

Øyvind Rønning: 
"Nydelig softrock i Euroboys' ånd, med fine harmonier og en hovedstemme som er som skapt for sjangeren!"

Lady Friend ga i oktober ut sitt debutalbum "Songs From The Guesthouse". Albumet ble kåret til årets beste, norske album i Klassekampen Musikkmagasinet av Tom Skjeklesæther. Også en rekke andre journalister og musikkblogger har albumet med på sine lister over de beste...

Studentinngang Lady Friend
-
0
+
150,00 NOK     
Lady Friend
-
0
+
200,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve