Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Børnenes dag

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Kultursalen, Musikskolen i Thy
Date 12. May 2023
Open from 17:00
Show starts 17:30

Børnekoncert med Spillestedet, Musikskolen, Small Stars og Katrine Bille fra Lille Nørd og Luk Op, Luk I.

Så er det nu Thy's børn skal tage deres forældre, bedsteforældre mm. i hånden og komme ind til et brag af en børnefest, når KulturRummet inviterer til Børnenes dag.
Dagen står i musikkens tegn, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få dig til at danse og synge med. Der vil være musikoplevelser for både store og små børn med Musikskolen og Katrine Bille fra Lille Nørd og Luk Op, Luk I.

Program:
Kl. 15-17.30: Forskellige aktiviteter for børn i alle aldre på Biblioteket i Thisted og Christiansgave. (Prøv eks. Find Holger og vennerne løb, Sæbeboblefest og Krea-værksted).
Kl. 16.00-16.30: Leg, sang og dans med Musikskolens børnetrio (Line, Musik-Jørgen og Dina) (0-8 år). Find os i Lillesal på Musikskolen i Thisted.
Kl. 16.30-16.45: Koncert med Small Stars fra Musikskolen Thy. Find os i Lillesal på Musikskolen i Thisted.
Kl. 16.45-17.30: Pause, hvor du kan spise din medbragte madpakke i hyggelige omgivelser eller prøve de sjove aktiviteter på Biblioteket i Thisted.
Kl. 17.30-18.30: Koncert med Katrine Bille fra Lille Nørd og Luk op, Luk i (for børn i alle aldre) i Kultursalen på Musikskolen i Thisted: OBS: kræver billet: tikkio.com/tickets/35794-bornenes-dag

Vi glæder os til at se dig til en sjov eftermiddag.

Arrangementet koster 50 kr. for voksne / 30 kr. for børn op til 12 år.

Børnekoncert med Spillestedet, Musikskolen, Small Stars og Katrine Bille fra Lille Nørd og Luk Op, Luk I.

Så er det nu Thy's børn skal tage deres forældre, bedsteforældre mm. i hånden og komme ind til et brag af en børnefest, når KulturRummet inviterer til...

Barn
-
0
+
30,00 DKK     
Billet
-
0
+
50,00 DKK     
Ledsagerbillet
-
0
+
0,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve