Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Dirt Forge (DK), Kollapse (DK), Late Night Venture (DK) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 22. March 2023
Open from 20:00 to 23:59

Dirt Forge (DK), Kollapse (DK), Late Night Venture (DK)
Vaterland
Onsdag 22. Mars
20:00 // 250.- // 20år
----------------------
----------------------

Våre danske venner har alltid være gode på det som er tungt. Om det er pølser eller metal har liten betydning. Er det tungt så er danskene gode. Og denne trippelpakken med tung og deilig dansk post-metal, doom og psyke er virkelig et godt eksempel på dette. Her er det bare å sko seg for en sabla svulstig aften med tung nikking og gratis hårføning i andre etasjen på den lokale pizzasjappa. Mer om bandene under.

---------------------

Københavnerne i Dirt Forge har holdt på i bort i mot ti år og er nå på verge av å slippe sitt andre album. Med en grunnfilosofi om at alt er lov har trioen skapt seg et eget små-progressive post doom-univers der heavy riff og oddetakter svinges rundt i en virvelvind av mystiske lydlandskap og atmosfære.

Kollapse fra Ålborg, Danmark har med utgangspunkt hardcore og noiserockens-verden tatt steget videre inn i det som bare kan kalles sjelsfortærende post-sludge. På bandets andre utgivelse "Sult" (Fysisk Format) sitter desperasjonen på utsiden, men alltid med en menneskelig tilnærming og en nerve som holder et iskaldt grep om ryggmargen.

Et sted mellom Post-Metal, Shoegaze, psyke infisert sludge holder Late Night Venture til. Bandet sound har vært beskrevet som lyden av en vakker post-apokalyptisk drøm, og det kan ikke vi si oss uenig med.

Dirt Forge (DK), Kollapse (DK), Late Night Venture (DK)
Vaterland
Onsdag 22. Mars
20:00 // 250.- // 20år
----------------------
----------------------

Våre danske venner har alltid være gode på det som er tungt. Om det er...

Dirt Forge, Kollapse, Late Night Venture // Vaterland
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve