Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Vegard Skrede // Kefeider

https://fb.me/e/2r0tzztDi
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 19. February 2023
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

DOORS:19:00 // SHOW START: 20:00
CC: 100,-
ID: 20+

Vegard Skrede:
Etter det personlige og hjerterivende albumet «Kjære Fortid» fra 2021 er Vegard Skrede klar med fortsettelsen: Tredjealbumet «Kjære Framtid» kommer i mai 2023 og første låt ut er poplåta "Dager", som kommer 10. februar. Ny musikk og singelslipp feires med konsert på Uhørt 19. februar.

Det sies at musikken til Vegard Skrede er som snytt ut av Kaizers Orchestra, pyntet med noe teatralsk fra My Chemical Romance og til slutt blandet sammen med det drømmende fra Sigur Ros. Man skulle tro at dette endte opp i en slags drømmende emo-ompa, men på merkelig vis blir det både pop, rock, punk og roligere stemninger, preget av såre og sterke tekster.

Med ny musikk og nye låter som er større og mer hardtslående enn før, setter Vegard Skrede 2023 i gang med et akustisk sett på Uhørt sammen med bandet sitt.

De tar med seg energien fra tidligere konserter på Krøsset og MIR, former den om og lar denne gang låtene stå enklere og mer åpne for seg selv.
Bandet er: Keys: Milad Amouzegar, bass: William Dahl, trommer: Karstein Grønnesby

Kefeider:
Kefeider er soloprosjektet til hallingdølen Vetle Løvgaard som debuterte med EP'n "Since You Asked" i 2019. Kefeider ble beskrevet som "countrypop av ypperste kvalitet" og ble fort sammenlignet med tidlig Bon Iver og Daughter. Det ble sagt at musikken er som tatt rett ut fra en film basert på en Tore Renberg-bok. På den gode måten!
Med fullalbumet "Podium" året etter, tok Kefeider et godt steg inn i indierocken til gode anmeldelser og spillelisting på bl.a. NRK P3 og Deutschlandfunk Nova.

Om den utsolgte releasekonserten til "Since You Asked" på SALT i Oslo våren 2019 sa Universitas: "fortsetter de på denne måten, vil de være på alles ører innen kort tid". P3-redaksjonen var enig og sa at norske festivaler burde booke Kefeider "..for med denne sjarmoffensiven er det lett å spå minneverdige øyeblikk."

I mai slapp Kefeider slapp EP'n "Touché», og nå slippes den første singelen til neste album. Dette feires på Uhørt i Oslo 19. februar, der Vetle sammen med Emil Brattested spiller nye og gamle låter som duo.

25% DISCOUNT ON PRE SHOW MEALS WITH PRE SOLD TICKETS (ONLY FOOD)

DOORS:19:00 // SHOW START: 20:00
CC: 100,-
ID: 20+

Vegard Skrede:
Etter det personlige og hjerterivende albumet «Kjære Fortid» fra 2021 er Vegard Skrede klar med fortsettelsen: Tredjealbumet «Kjære Framtid» kommer i mai 2023 og første...

INNGANG
-
0
+
100,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve