Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Minor Majority // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 11. March 2023
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 18

Minor Majority debuterte med plata Walking Home From Nicole’s i 2001 og har over tjue
år som plateartister bak seg. Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back To Me», «(In That) Premature Way», «She Gave Me Away» og «Supergirl» var bandet med på å definere det første musikalske tiåret av totusentallet her hjemme.
Bandet fikk også et solid fotfeste i Europa, spesielt i Frankrike, Sveits og Tyskland, der de hadde stor suksess med albumene Up For You & I (2004) og Reasons To Hang Around (2006). For sistnevnte vant Minor Majority Spellemannsprisen i klassen for «beste popgruppe» i 2006.
I løpet av karrieren har Minor Majority spilt mer enn 700 konserter over hele Europa.

De siste årene har bandet vært svært aktive på platefronten og gitt ut tre album på under fire år (Napkin Poetry (2019), The Universe Would Have To Adjust (2021) og Kiss Off (2022). Samtlige har fått gode kritikker både her hjemme og ute i Europa. Etter en vellykket tysklandsturné i September, vil noen utvalgte byer få oppleve dem som duo nå i desember. I dette formatet kommer publikum tettere på bandet og nærmere låtene slik de var når de ble laget.

Vokalist Pål Angelskår sier:
«Konsertene vi gjør i duoformat er noe av det morsomste vi gjør. Det er transparent, intenst og aldri
helt feilfritt. Det er en ekstra spenning som oppstår både hos oss og i publikum når sangene plutselig ikke har noe å gjemme seg bak. Ingen rytmeseksjon eller synth-tepper, bare to gitarer, to stemmer og en god porsjon nervøsitet.»
«I Flekkefjord får vi dessuten med oss Inge Svege på munnspill og kor på en del låter, det gleder vi oss masse til. Inge har spilt på flere Minor Majority-plater og har også bidratt med munnspill og orgel live en rekke ganger. Han er en superdyktig og veldig leken musiker som det alltid er en glede å spille med.»

Dører: 20:00
Konsertstart: 21:00
CC: 350,-
ID: 18

Minor Majority debuterte med plata Walking Home From Nicole’s i 2001 og har over tjue
år som plateartister bak seg. Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back To Me», «(In That) Premature Way», «She Gave Me Away» og «Supergirl» var bandet med på å...

Minor Majority // T2
-
0
+
350,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve