Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Hoanna // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 13. April 2023
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Hoanna er selvfølgelig ho Anna fra Steigen. Med gitar og egne låter kjører hun på som singer-songwriter med en fresh, ekte og visepop-aktig vibe.

I likhet med det nordnorske været leker hun med kontrastene mellom det sarte og det hun selv kaller sin “indre vinterstorm”.

Denne dama er uløselig knyttet til naturen, noe låtene og den ektefølte formidlingen hjelper oss å kjenne på. Hennes ærlige låter treffer dypt.

Hun har lang fartstid innen ulike deler av kulturlivet, blant annet gjennom å turnere med musikalske forestillinger om psykisk helse og som initiativtaker for god nok-festivalen i Steigen.

For sitt nyskapende kulturelle engasjement ble hun sammen med sin søster Kristin Holand nominert til årets nordlending i 2016. Søstrene var i tillegg én av åtte finalister i Den store låtfesten i Stormen i fjor.

Links to artist

Hoanna er selvfølgelig ho Anna fra Steigen. Med gitar og egne låter kjører hun på som singer-songwriter med en fresh, ekte og visepop-aktig vibe.

I likhet med det nordnorske været leker hun med kontrastene mellom det sarte og det hun selv kaller sin “indre...

Halv ti på torsdag
-
0
+
100,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve