Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

17. mai med SnippSnapp på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 17. May 2023
Open from 21:30 to 03:30

17. mai i år er spesiell i forhold til at det er Kristi himmelfartsdag dagen etter - det betyr samtidig at det er duket for konsert på selveste nasjonaldagen!

Det er lenge siden gutta i SnippSnapp har besøkt oss og nå kommer de endelig tilbake igjen! Jon Halvor og Espen har besøkt oss mange ganger tidligere og det er alltid topp stemning! Dette blir en fartsfylt kveld med masse lys, effekter og sanger som vi alle kjenner. Konserten vil foregå innendørs, men vi håper selvsagt at været spiller på lag og at det også er mulig til å ta seg en tur utendørs dersom det er ønskelig.

Vi åpner dørene kl. 21:30, mens selve konserten starter kl. 23:00! Billetter kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet. Det er også verdt å merke seg at vi har lagt ut Earlybird-billetter til en ekstra god pris for de som er raske med å bestille sine billetter!

Det kommer til å skje mye hos oss denne dagen og mer informasjon om dette kan man finne på vårt 17. mai-arrangement på Facebook.

Dersom du skulle ha noen spørsmål eller dersom du skulle ønske å bestille bord for bespisning tidligere på dagen, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

17. mai i år er spesiell i forhold til at det er Kristi himmelfartsdag dagen etter - det betyr samtidig at det er duket for konsert på selveste nasjonaldagen!

Det er lenge siden gutta i SnippSnapp har besøkt oss og nå kommer de endelig tilbake igjen! Jon...

Ordinær billett
-
0
+
250,00 NOK
Earlybird-billetter
-
0
+
200,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve