Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Nikolaj Nørlund

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 5. October 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

Nikolaj Nørlund

Ny single og turné

Nikolaj Nørlund udgiver ny single her i februar.
Der er tale om sangen Den Nye Danske Sommer som byder på en feature af MEW-forsanger
Jonas Bjerre. Det er en kærlighedssang anno 2023 med alt hvad det indebærer af udfordringer og med en ny Nørlund-lyd kreeret i samarbejde med keyboardmester Adi Zukanovic markerer det starten på en rejse mod albumudgivelse i august og turne i september med en stribe singler som øer på vejen.

Nikolaj Nørlund har siden sin solodebut med ’Navnløs’ (1996), hvor han fortolkede Michael Strunge-digte, udfordret og skubbet sine egne og publikums grænser med imponerende og meget forskelligartede projekter inden for musik og lyrik. Han fulgte op med Nye Optagelser (1997), som blev hans debut som dansksproget sangskriver.

Nørlunds eksperimenterede projekter har ført ham vidt omkring i det danske musikmiljø. Han har bl.a. lavet to albums i samarbejde med symfoniorkestret Copenhagen Phil, hvor moderne dansksproget sangskrivning elegant forenes med en storslået orkesterlyd. Senest har han lavet albummet ’Housewarming’ (2019) i samarbejde med forfatter Naja Marie Aidt. Solo og i bandkonstellationer står Nikolaj Nørlund bag 20 ep- og albumudgivelser.

Nørlund har gjort en ihærdig indsats for at hæve barren for dansksproget musik. Ud over syv-otte ambitiøse udgivelser i eget navn har han via sit pladeselskab Auditorium produceret og udsendt kunstnere med sans for såvel det sproglige som det musikalske. Ud over hans succesfulde relancering af koryfæet Niels Skousen i 2002 kan Ulige Numre, Jens Unmack, Maskinvåd og Martin Ryum nævnes.

Han har tidligere været medlem af gruppen Trains And Boats And Planes og er priodevis aktiv i gruppen med det engelsksprogede projekt Rhonda Harris ved siden af sin solokarriere.

I 2003 vandt han en Danish Music Awards i kategorien Årets producer og i 2006 en Steppeulv ligeledes i kategorien Årets producer. I 2012 modtog Nørlund Niels Matthiasens kulturpris "Kultur-Niels".

Tidligere soloudgivelser: ’Navnløs’ (1996), ’Nye Optagelser’ (1997), ’Hvad Er Det Der Sker?’ (2000), ’Tændstik’ (2003), ’Resumé – Opsamling’ (2007), ’Tid Og Sted’ (2009), ’Plan A’ ep (2010), ’Kom Med Et Bud’ ep (2011), ’Alt Sammen, Lige Nu’ (2012), ’Det Naturlige’ (2014), ’ViLLA’ (2016) ’Skamskudte fugle’ (2017), Verdens Eneste Mulighed (2019) Hverdag i Paradis (2021)

Nikolaj Nørlund

Ny single og turné

Nikolaj Nørlund udgiver ny single her i februar.
Der er tale om sangen Den Nye Danske Sommer som byder på en feature af MEW-forsanger
Jonas Bjerre. Det er en kærlighedssang anno 2023 med alt hvad...

Billet
Alm. billet
-
0
+
200,00 DKK
Ung-Billet
Indtil du fylder 20 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
100,00 DKK
Ledsagerbillet
Ledsagerbillet kan bestilles ifølge alm. billetkøber som har behov for assistance. Hjælperkort skal fremvises ved indgangen.
See more
-
0
+
0,00 DKK