Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Torunn Skaug

Split-konsert med Torunn Skaug og Emilia Stajer på Dattera til Hagen, Oslo

Organizer Torunn Skaug
Venue Dattera til Hagen
Dattera til Hagen, Grønland, Oslo, Norge
Date 31. March 2023
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 20:30

EMILIA STAJER er en 21-år gammel låtskriver og artist fra Oslo som skriver sart, norsk visepop preget av blåtoner og svevende harmonier. Med sjel og nerve i musikken sin ønsker hun skape et pusterom for folk i en ellers travel tid. Hun skriver nært og undrende om verden rundt seg, og i samspill med sitt dyktige band finner hun glimt av magi og ro i hverdagen. Den lidenskapen gleder hun seg til å dele med dere.

Benjamin Næss (trommer)
Jon Roald (keys)
Gustav Sæterøy (gitar)
Jason Ernesto Thrane Storsve (bass)
Maria Storheim Hannevik (trompet)
Daniel Syversen Granum og Torunn Skaug (kor)

TORUNN SKAUG er en 22-år gammel artist fra Trondheim som elsker å utfordre både seg selv og andre med musikken sin. Hun blander sjangre i hytt og pine, og kommer med tekster som er både brutalt personlige og universelle. Det blir både jazz, soul, prog, indie-pop og ballade, og skeive taktarter er garantert å dukke opp.
Formidling er også en stor del av Torunns musikk, og tekst er en sentral del av låtene. Det vil bli sunget på både norsk og engelsk, dialekt og bokmål, altså noe for alle og enhver.

Vemund Strypet (trommer)
Johannes Kristiansen (gitar)
Fredrik Lindseth (bass)
Einar Hjelle Løkling (keys)
Daniel Granum og Emilia Stajer (kor)

EMILIA STAJER er en 21-år gammel låtskriver og artist fra Oslo som skriver sart, norsk visepop preget av blåtoner og svevende harmonier. Med sjel og nerve i musikken sin ønsker hun skape et pusterom for folk i en ellers travel tid. Hun skriver nært og undrende om verden...

Ordinær billett
-
0
+
200,00 NOK
Studentbillett
-
0
+
150,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve