Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Spirit Possession + Antichrist Seige Machine + Special Guest: Many Blessings // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 24. April 2023
Open from 20:00 to 23:59

Spirit Possession + Antichrist Seige Machine + Special Guest: Many Blessings
Vaterland
24. April 2023
20:00 // 250.- + avg // 20år
----------------------
----------------------

Med kun en demo utgitt tidligere samme år som eneste forvarsel slo den selvtitulerte debutplata til den Portland baserte duoen SPIRIT POSSESSION (Profound Lore) ned som lyn fra klar dommedagshimmel i 2020. Duoen er satt sammen av guitarist og vocalist S. Peacock (Ulthar, Mastery, Pandiscordin Necrogenesis) og A. Spungin (Ormus, Tarus) på trommer og håndlagde synther. Med en rå og schizofren tilnærming til sjangeren leverer denne gjengen black metal som eksploderer i sylskarpe thrasha gitarer, pur trommevold, torturerte vokaler i et lydbilde som perfekt passer beskrivelsen som pur apokalyptisk rabalder spesialdesignet for å svinge både skallen og seidelen til. Du vet, på akkurat samme måte som du har gjort til Darkthrone så mange ganger før.

---------------------

Siden 2016 har duoen Antichrist Seige Machine fra Richmond, Virginia holdt et høyt tempo med konstant turnering og fire utgivelser på rappen. Den høye aktiviteten og solid leveranse både på scene og plate har gitt bandet et rykte som en brutal metallisk kraft å følge med på.

---------------------
Many Blessings er støy-prosjektet til Ethan McCarthy fra sludge brutalistene Primitive Man (og grindbandet Vermin Womb). I denne sammenhengen snur McCarthy blikket bort fra den aggresjonen vi kjenner og elsker han fra til fordel for stemning og bevegelse. Der hvor materialet i hans andre band er bygget rundt ekstrem vokal og muligheten til å skrike publikum rett i fjeset, er det nå nødvendig med en helt annen tilnærming. Resultatet blir særdeles atmosfæriske byggeprosjekter med uforutsigbarhet og mørke som ledesnor.

Spirit Possession + Antichrist Seige Machine + Special Guest: Many Blessings
Vaterland
24. April 2023
20:00 // 250.- + avg // 20år
----------------------
----------------------

Med kun en demo utgitt tidligere samme år som...

Spirit Possession + Antichrist Seige Machine + Special Guest: Many Blessings Vaterland
-
0
+
275,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve