Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

POUND (US) // Vaterland // Support: TOFT (NO)

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 12. February 2023
Open from 20:00 to 23:59

POUND (US)
Support: TOFT (NO)
Vaterland
20:00 // 250.- // 20år
--------------------------
--------------------------

Fra Seattle, Washington kommer den instrumentale math/grind/d-beat/sludge-duoen POUND. Om du syntes sjanger-beskrivelsen lover litt meget for en duo kan du like greit tro om igjen med det samme. For her snakker vi altså om en instrumentpark som inneholder gitar med 9 (!) strenger og 2 trommesett fordelt på tja... 2 pers! Om du syntes det høres hektisk ut, ja da har du kanskje ikke rukket å knaste deg inn på en av de obskure låttitlene deres for å høre hvor hektisk dette faktisk er!

POUND låter helt på riktig som om Lightning Bolt har startet band med Meshuggah! Ja, den maskekledde trommer og bass galematias-duoen Lightning Bolt, og matteproffesorene i MESHUGGAH! Kanskje ikke rart at låttitlene ser ut som de er skrevet av aliens ("x-.+.+.x-.+.x-.x-.+" er den mest avspilte låta på Spotify) og at hodet går rakt inn i ctrl-alt-delete ved første lytt.

Men kommer du deg gjennom en runde, vil du raskt se at dette er kaos satt i system på et vanvittig kløktig vis - med hyperenergiske metalspazzmer i inderlig dans med tuuuunge sludgeslegger i et dynamisk landskap som tilsynelatende alltid har et ekstra nivå å gå til. Ja, det er krevende, ja, det er heftig og grensesprengende og ja, det er den typen konsert du vokser på om du er alien eller bare ute etter en quick pizzalesk på søndagskvelden!

-------------------------

Support får vi i form av et støysett fra eksperimentalt extraordinære TOFT. Sten-Ove Toft, som han egentlig heter, har siden starten i Waffelpung rakt etter tusenårskiftet holdt støyfakkelen i hevd fram til i dag. Ingen vet hvor mange utgivelser han har tatt del i, men de lærde har de siste årene estimert tallet til å være tresifret. På listen over samarbeidspartnere finnes navn som ALTAAR, Utarm, The Megaphonic Thrift, Dead Neanderthals, Serena-Maneesh, Årabrot, Norwegian Noise Orchestra, The Lionheart Brothers, Lasse Marhaug og mange mange fler.

Kort varsel ja, men det tåler vi på en søndag. GÅ IKKE GLIPP AV DENNE!

POUND (US)
Support: TOFT (NO)
Vaterland
20:00 // 250.- // 20år
--------------------------
--------------------------

Fra Seattle, Washington kommer den instrumentale math/grind/d-beat/sludge-duoen POUND. Om du syntes...

Pound (US) // Vaterland // Support: TOFT (NO))
-
0
+
250,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve