Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

ARV Slippkonsert! // Special guest: Jesus Fucking Christ

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 24. March 2023
Open from 20:00
Age limit 20

ARV // «Varmint» Slippfest
Vaterland
Fredag 24. mars
20:00 // 225.- // 20 år
-----------------------
------------------------

17. Mars slippes Oslos nye post-metal-tilskudd sin først utgivelse i from av EPen "Varmint" på Vinter Records. Fredag 24. mars er det duket for slippkonsert på Vaterland.

«Å leve er en arvings plikt» sies det. Å bevitne tilblivelsen av Oslo-baserte ARV det siste året har gjort det særdeles tydelig at denne gjengen tar sine plikter på alvor. Som edel metal i smedens ovn har denne hardtslående kvintetten ARV glødet i påvente av å nå sin endelige form. De årvåkne av oss har allerede hørt at det viskes i dørene, eller kanskje til og med vært så heldig å få oppleve en av bandets få, men særs myteomspunnede konserter. Er du en av de heldige i siste kategori, vet du at det ikke er tilfeldig at det prates. Det er rett og slett imponerende hvordan dette bandet har funnet sin form så til de grader så tidlig i livsløpet.

Ikke for det - det er ikke erfaring det skal stå på. Tvert imot. I kompetansebanken har medlemmene gjort plenty innskudd med erfaring i alt fra leken punk til jovial stoner og iskald metal. Et faktum som gjør seg tydelig i det solide håndverket som er levert på bandets kommende EP «Varmint». På scenen blir dette, om mulig, enda tydeligere. Med hjelp av like deler hardcore-trommer, iskalde skrik, intrikate temposkifter, lengtende melodier og svevende atmosfære styrer ARV med avslappet selvsikkerhet klar av de mange fallgruvene i de tyngre post-sjangrene. Resultatet er musikalsk bevisst, autoritært og befriende friskt!

Sjeldent har vel et bandnavn vært mer passende - Med respekt, eventyrlyst og inngående fagkunnskap har ARV trykk-kokt all sin musikalske lidenskap inn til en post-metal diamant av de sjeldne. At slippkonserten blir på den lokale pizzasjappa i Brugata er ikke noe vi lar passere uten å kjenne på en stadig mer intens entusiasme. Akkurat den burde du også kjenne litt på.

Sees på slippfest!

ARV // «Varmint» Slippfest
Vaterland
Fredag 24. mars
20:00 // 225.- // 20 år
-----------------------
------------------------

17. Mars slippes Oslos nye post-metal-tilskudd sin først utgivelse i from av EPen "Varmint" på...

ARV // Slippfest
-
0
+
225,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve