Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

FEW!

Unni Wilhelmsen på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 30. June 2023
Open from 17:00 to 03:00
Show starts 19:30
Age limit 18

Unni Wilhelmsen har i over 25 år reist rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og selvskrevne låter for å spille for folk i bygd og by. Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter, eller coverversjoner av sanger Unni har lagt sin elsk på. Med seg til Onkel Thor har hun den dyktige musikeren Reidar Opdal, som hun samarbeider jevnlig med. Både Unni, Reidar og vi på Onkel Thor gleder oss stort til en kveld i bakgården, som vi tror blir over snittet hyggelig!

Vi åpner restauranten kl. 18:00 denne dagen og kjøkkenet vil være åpent frem til kl. 21:00. Dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker å bestille bord for bespisning, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook. Vi gjør oppmerksom på at man må ha gyldig billett til konserten med Unni fra kl. 18:00, mens hun vil gå på scenen kl. 19:30! Fra kl. 22:00 vil det også være livemusikk med Gorm Smørgrav.

«Unni Wilhelmsen, titulert Norges Joni Mitchell, er en av landets beste liveartister.»
Jan Westby, Fremover

Vi forventer at det blir mange gjester denne dagen og det er derfor viktig å sikre deg billetter tidlig. Det kan du gjøre via tikkio.com eller i døra dersom det er tilgjengelig.

Links to artist

Unni Wilhelmsen har i over 25 år reist rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og selvskrevne låter for å spille for folk i bygd og by. Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter, eller coverversjoner av sanger Unni har lagt sin elsk på. Med seg...

Ordinær billett
-
0
+
365,00 NOK