Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Haugesund Viseklubb

KARIANNE ARNTZEN: "Historien"

Organizer Haugesund Viseklubb
Venue Haugesund, Norge
Haugesund, Norge
Date 26. October 2023
Open from 19:00 to 23:00
Age limit 18

"HISTORIEN". KONSERT MED KARIANNE ARNTZEN.

Karianne Arntzen (55) fra Sandnes er et velkjent navn i visekretser etter flere år i musikkmiljøet, både som vokalist, låtskriver og de senere årene også som kritikerrost tekstforfatter brukt av andre artister (Vamp, Eivind Jul, Hilde Selvikvåg, Hanne Vasshus med flere). Hun har tidligere gitt ut to album under eget navn (Karianne Arntzen Band), og VG og mange andre aviser trillet terning 5 på debutalbumet: "Arntzen har i utgangspunktet en ganske så vanlig sangstemme, men den eier samtidig en så innsmigrende og insisterende personlighet at du tvinges til å spisse ører fra første akkord i nydelige «Finna et svar». Denne nysgjerrigheten trigges også av låtene hennes - fulle av lengtende, ettertenksomme bilder og stemninger som understøttes av fløyelsmyke kammerarrangementer i vise- og jazzsjangeren. Det hviler en behagelig aura over denne platen som er svært tiltalende. «I går kveld» er i det hele tatt en av de mest oppløftende debutantene jeg har hørt i år" (Stein Østbø VG).

Nå kommer endelig Karianne tilbake til Haugesund Viseklubb, denne gangen for å dykke inn i eget, nytt materiale, i tillegg til at hun tolker noen av sine musikalske forbilder (Stevie Wonder og andre). Latter og tårer sitter alltid løst når Karianne kommer på besøk. Hun har med seg de dyktige jærbuene Trond Gudmestad og Torstein Obrestad på scenen. Vi gleder oss!

Foto: Christine Urdal

"HISTORIEN". KONSERT MED KARIANNE ARNTZEN.

Karianne Arntzen (55) fra Sandnes er et velkjent navn i visekretser etter flere år i musikkmiljøet, både som vokalist, låtskriver og de senere årene også som kritikerrost tekstforfatter brukt av andre artister...

Karianne Arntzen, Voksen
1 Voksen. Kjøpte billetter refunderes ikke.
-
0
+
290,00 NOK
Karianne Arntzen, Student
1 Student. Kjøpte billetter refunderes ikke.
-
0
+
157,00 NOK