Mount Eerie (US) // Vaktbua

Vaktbua
23. November 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 00:00
Event starts at 21:00
http://www.facebook.com/kulturbua

Vi ønsker norgesvennen Phil Elverum / Mount Eerie velkommen tilbake til Norge, og vi ønsker publikum velkommen til det som kommer til å bli en skjellsettende live-oplevelse. Vi er i ekstase fordi vi får lov til å presentere en så fantastisk poet og formidler, og på samme tid stålsetter vi oss til å høre Mount Eerie synge fra sin seneste utgivelse.

Albumet han turnerer med har nemlig en bitter bismak, da den handler om hans kone Geneviève sin altfor tidlige bortgang til kreft i 2016, kun 35 år gammel. Det handler om de små trivialitetene og de store følelsene, og om å bli værende igjen alene med en halvannet år gammel datter. Tekstene gir et sterkt og ærlig innblikk i tiden etter - og det er vanskelig å forstå at noe kan være så fint og trist, og så konfronterende men trøstende på en gang.

Albumet «A Crow Looked at Me» fikk enestående 9.0 i Pitchfork da den ble utgitt tidligere i år, samt labelet «best new music», forbeholdt musikk man virkelig må høre. Full oppmerksomhet, men med tårer i øynene.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve