Mount Eerie (US) // Vaktbua

Vaktbua
23. November 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 00:00
Event starts at 21:00
http://www.facebook.com/kulturbua

Vi ønsker norgesvennen Phil Elverum / Mount Eerie velkommen tilbake til Norge, og vi ønsker publikum velkommen til det som kommer til å bli en skjellsettende live-oplevelse. Vi er i ekstase fordi vi får lov til å presentere en så fantastisk poet og formidler, og på samme tid stålsetter vi oss til å høre Mount Eerie synge fra sin seneste utgivelse.

Albumet han turnerer med har nemlig en bitter bismak, da den handler om hans kone Geneviève sin altfor tidlige bortgang til kreft i 2016, kun 35 år gammel. Det handler om de små trivialitetene og de store følelsene, og om å bli værende igjen alene med en halvannet år gammel datter. Tekstene gir et sterkt og ærlig innblikk i tiden etter - og det er vanskelig å forstå at noe kan være så fint og trist, og så konfronterende men trøstende på en gang.

Albumet «A Crow Looked at Me» fikk enestående 9.0 i Pitchfork da den ble utgitt tidligere i år, samt labelet «best new music», forbeholdt musikk man virkelig må høre. Full oppmerksomhet, men med tårer i øynene.

This event has concluded already.