Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SILJANHJORT AS

Hjort og Jazz

Organizer SILJANHJORT AS
Venue Siljanhjort, Austadveien 209, 3748 Siljan
Date 16. June 2023
Open from 17:30 to 23:55

Hjort & Jazz er en nyetablert festival i den vakre Telemarksbygda Siljan, 16. juni 2023, som arrangeres av Stene Kulturservice og Siljanhjort.
Dette er en musikkfestival som genremessig kretser rundt jazz, men som samtidig skal ha en bred appell. Festivalområdet ligger på den idylliske farmen Siljanhjort i kommunen som grenser til både Vestfold/Telemark og Viken fylke.
Det opptrer to band på scenen denne junikvelden; det populære tradjazzbandet Siljazz og Live Sings Sassy.
- Siljazz er et band med mer enn 40 års fartstid og legende-status i regionen. Her lover vi swingende gla’jazz som garantert vil skape rykninger i taktfoten.
- Live Sings Sassy en hyllest til Sarah Vaughan med Live Foyn Friis Kvartet. Live Foyn Friis fra Asker har studert de gamle jazz sangerinnene helt fra barnsben av, hvor hun vokste opp i et musikalsk hjem med mange gamle jazzplater på repeat. Bandet har også tilknytning til Siljan, via gitaristen Bård Helgerud. Videre er det Rodrigo Villagra på bass, og Magnus Sefaniassen Eide på trommer. Live Sings Sassy, holder konserter over store deler av landet, og har tilhold i Oslo.

Hjort & Jazz er en nyetablert festival i den vakre Telemarksbygda Siljan, 16. juni 2023, som arrangeres av Stene Kulturservice og Siljanhjort.
Dette er en musikkfestival som genremessig kretser rundt jazz, men som samtidig skal ha en bred appell. Festivalområdet ligger...

Bilett, enkel
-
0
+
350,00 NOK