Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Biri Sokn

Anita Skorgan: Bare en mamma - om smerte, prøvelser og uventede gleder

Organizer Biri Sokn
Venue Biri Kirke
Øverbygdsvegen 85, Biri, Norge
Date 29. March 2023
Open from 18:30 to 19:00
Show starts 19:00

En kjent og kjær artist, som på hjemmebane har kjempet store kamper på vegne av sine to funksjonshemmede barn.

Anita Skorgan er en artist og låtskriver vi har hatt gleden av å kjenne gjennom svært mange år. Til tross for at hun har levd i offentligheten, har hun samtidig klart å beskytte sin familie mot eksponering. Derfor var det sterkt - og for mange overraskende - å få ta del i noen av hennes livserfaringer da hun var gjest hos Lindmo i 2019.

Hun er mor til to flotte tvillingjenter med Cerebral Parese. Begge bruker rullestol og begge bodde hjemme til de var 18 år gamle. Nå som Skorgan har fått tilbake kreftene, føler hun et behov for å dele disse sterke opplevelsene.

Dette blir en kveld hvor Anita Skorgan deler ærlig og rått, og samtidig byr på personlige musikkinnslag som emosjonelt utdyper og farger det hele.

Midt oppi alt det krevende skildres også den uventede gleden, kjærligheten og styrken som dukker opp og som byr på utvikling og nye horisonter.

En kjent og kjær artist, som på hjemmebane har kjempet store kamper på vegne av sine to funksjonshemmede barn.

Anita Skorgan er en artist og låtskriver vi har hatt gleden av å kjenne gjennom svært mange år. Til tross for at hun har levd i offentligheten, har...

Billett
-
0
+
300,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve