Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Trivelig torsdag med Stephen Ackles på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 27 - 28. April 2023
Open from 11:21 to 11:21

De tre siste torsdagene i januar, samt den første torsdagen i februar arrangerte vi "Trivelig torsdag" - noe som var et veldig koselig og vellykket konsept - derfor kommer vi til å fortsette med dette innimellom. Dette er et konsept hvor vi inviterer kjente og kjære artister til å holde intimkonsert hos oss på Onkel Thor. Det vil kun bli solgt 50 plasser til hver av disse kveldene og det kan derfor være lurt at man er tidlig ute!

Dersom du har lyst til å sette pris på noen som du er litt ekstra glad i, er dette en ypperlig mulighet til å sikre dem en unik konsertopplevelse i Vestfossen!

Denne torsdagen får vi besøk av Stephen Ackles og hans gitarist! Gjennom 42 år har Stephen Ackles etablert seg som Norges viktigste og mest kjente stemme innen roots-musikk. Med sørstatsblod i venene har han delt sin lidenskap og kjærlighet for rock ́n ́roll, gospel og blues på en upolert, ærlig og autentisk måte. Han er i besittelse av en av landets store signatur-stemmer, ren, kraftig og rå på samme tid. Resultatet er like originalt som det er nostalgisk.

Hans musikk har alltid vært inspirert av de store legendene, og han har også hatt gleden av å jobbe med storheter som Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Waylon Jennings og Chuck Berry, for å nevne noen. Han har også vært i studio og på turné med de fleste av Elvis Presley ́s musikere, og i Norge var han på turné med sin kritikerroste hyllest til Erik Bye da Korona-viruset la sin klamme hånd over musikkbransjen. 2022 gir endelig plass for videreføring av planlagte prosjekter, nye utgivelser og, ikke minst live-spilling igjen!

Som en del av The Fab-3 har Ackles sammen med Vidar Busk og Paal Flaata turnert Norge med over 400 hyllest-show til Elvis. Dette har resultert i flere plateutgivelser og glitrende kritikker. Hans tolkning av Satan på Trygdekontoret blir ansett som den beste musikalske TV-opptreden på norsk TV i manns minne.

Det påfølgende albumet ”For More Than Only Tonight”, åpnet hans musikk for et langt større publikum, og er av kritikere og fans ansett som hans kanskje beste album gjennom karrieren.

Stephen har spilt i 42 år på små og store scener, på små mørke puber og på festivaler i Norge og over store deler av verden. Han har jevnlig vært et kjent og kjært fjes fra TV, har spilt teater, film, og gitt av sitt talent til veldedighet. Uansett hvor du hører han, med stort band, med gitarist eller alene ved pianoet, får du oppleve det særegne soundet som er en del av magien rundt Stephen Ackles.

I forbindelse med konserten serverer vi også en to-retters meny bestående av:

Hovedrett: Langtidsstekt indrefilet av okse med løkringer sesongens grønnsaker, peppersaus, bearnaisesaus, fløtegratinerte poteter og stekte Roswaldpoteter som er marinert i timian.

Dessert: Sitrusmousse med friske bær og bribngebærcoulis

Billetter som inkluderer både middag, dessert, kaffe/te og konsert kjøpes via tikkio.com. Prisen per person er 650,- kroner. Dersom du kun ønsker å sikre deg konsertbilletter, koster dette 275,- kroner per person. Uavhengig av om man vil spise eller bare på konsert, så selges det maks 50 billetter denne kvelden.

Dørene til restauranten åpnes kl. 18:00, mens det er felles servering av mat kl. 19:00. Konserten starter mellom kl. 20:30 og kl. 21:00.

Vi gjør oppmerksom på at man kan bli plassert på bord med andre deltagere dersom man ikke er mange nok til å fylle hele bordet, slik at vi får plass til alle de 50 som kjøper billett. Det er derfor fint om dere også kontakter oss på telefon 32 75 33 33 for å avklare hvor mange dere er i hvert følge.

De tre siste torsdagene i januar, samt den første torsdagen i februar arrangerte vi "Trivelig torsdag" - noe som var et veldig koselig og vellykket konsept - derfor kommer vi til å fortsette med dette innimellom. Dette er et konsept hvor vi inviterer kjente og kjære artister...

To-retters middag og intimkonsert
-
0
+
675,00 NOK     
Intimkonsert
-
0
+
275,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve