Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Luffen i 60 // En festivalkonsert

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 13. April 2023
Open from 18:30

Et liv i rockens, musikken og underholdninges verden skal markeres med en «festival konsert».

En festivalkonsert, hva er det?

Jo, en rekke låter av en rekke artister fremført på en og samme konsert så i stede for å reise på ei bøtte festivaler for å oppleve alle disse så får du «hilse på» mange av disse på en og samme konsert til en brøkdel av prisen.

Torsdag 13 april er en merkedag på flere måter, da fyller Luffen Valle 60` år og fortsetter livet i sin andre ungdom, dette på samme dag som Ålesund by feirer sin 175 års dag så Luffen Valle og Ålesund by har hatt mange bursdager sammen, rundt regna 60 i tallet.

Ålesund by har lagt godt planta i Luffen sitt hjerte siden navlestrengen ble koblet til mikrofon og Lydanlegget rett etter fødselen, det kommer til uttrykk gjennom et uttall Aafk låter og Ålesund sanger, det mange av den yngre garde ikke vet er at Luffen er også Norsk mester i rock med sitt band som da het Gi Gi og senere med samme besettning ble Slyboy.

Nå skal dette livet markeres med en jubileumskonsert på Teaterfabrikken torsdag 13 april, på Luffen og Ålesund sin dag, intet mindre.

For anledningen er det satt sammen et lag av de beste innen for det som skal serveres til publikum fra den musikalske menyen, en gjeng Luffen aldri har spillt med før og i skrivende stund knapt vet hvem er så det blir spennende.

Det Luffen ønsker å fremføre er et utvalg av låter han har spillt men mest av alt låter som har fulgt han fra tidenes morgen som han ikke har spillt men har ønsket å spille så da er det naturligvis også låter mange med Luffen vil kunne ha stor glede av å høre live, fremført av ekstremt dyktige instrumentalister.

Dette blir en aften der flotte mennesker møte til mimmring, treffe noen du ikke har sett på lenge, kryddret med en musikalsk reise på svært høyt nivå som sjelden om noen gang har blitt fremført i Ålesund av musikere tilhørende vårt distrikt, det er Luffen stolt av.

Den beste jubileumsgaven og bursdagsgaven Luffen kan få er at DU kommer på Teaterfabrikken torsdag 13 april og feirer sammen i en heidundrandes Festival jubileumskonsert, la vi fylle «brakka»!

Dørene åpner 18:30
Konsertstart ca: 20:00

Et liv i rockens, musikken og underholdninges verden skal markeres med en «festival konsert».

En festivalkonsert, hva er det?

Jo, en rekke låter av en rekke artister fremført på en og samme konsert så i stede for å reise på ei bøtte...

Billett
-
0
+
250,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve