Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

90's PARTY på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 10. June 2023
Open from 20:00 to 03:00
Age limit 20

Bli med på en kveld i nostalgiens tegn med god musikk, gøyale klær og coverbandet "Friends - The 90's" på Onkel Thor! Her kommer det allsangvennlige hits på løpende bånd og vi får garantert høre låter fra Aqua, Vengaboys, Backstreet Boys, Spice Girls og selvfølgelig mange, mange flere!

Bandet består av dyktigere musikere som har dedikert seg til dette tiåret, noe som bidrar til å gi en energisk og underholdende opplevelse for publikum! Bandet består av:

Anette Skogheim Hoel - Vokal
Tom Erik Ødegård - Trommer
Daniel Gustavsen - Rytmegitar
Eirik Tuftedal Pettersen - Rytme- og sologitar
Joachim Olsen - Bass

For å gjøre kvelden enda mer spennende, oppfordres selvsagt publikum til å kle seg i 90-tallsstil!

Vi gjør oppmerksom på at man må ha gyldig billett fra kl. 20:00, mens bandet går på scenen kl. 21:00! Videre utover kvelden og natten vil det være musikk ved DJ Espen Tollefsen innendørs.

Dersom du ønsker å bestille bord for bespisning tidligere på dagen eller kvelden, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Billetter kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet. Vi forventer at dette kommer til å være populært og det kan derfor være lurt at man er tidlig ute med å sikre seg billetter!

Billettpris per person: 210,- kroner.

Bli med på en kveld i nostalgiens tegn med god musikk, gøyale klær og coverbandet "Friends - The 90's" på Onkel Thor! Her kommer det allsangvennlige hits på løpende bånd og vi får garantert høre låter fra Aqua, Vengaboys, Backstreet Boys, Spice Girls og selvfølgelig...

Ordinær billett
-
0
+
210,00 NOK