Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Signo Rojo (SE)

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 29. April 2023
Open from 20:00 to 23:59

Signo Rojo (SE)
Support: TBA
Vaterland
Lørdag 29. April
20:00 // 250.- // 20år
----------------------
----------------------

Ut fra Karlshamn, Blekingen, Søtabror kommer sludge-kvartetten Signo Rojo. I sekken har de et blodfersk andrealbum, utgitt av Sveriges ledende leverandører av alt som er godt og tungt, Majestic Mountain Records "There Was A Hole Here" (2023). Et album som gjør det soleklart at dette bandet nå er for moden frukt av den de friske sorten å regne.

Bandet fikk sin start i 2009 og har siden den gang stadig ervervet nye fans i den internasjonale undergrunnen. En særdeles smittsom anvendelse av riffette riff med riff på, hardcore energi, catchy refrenger og et heftig liveshow er den relativt enkle oppskriften. Nøkkelen ligger dog i overbevisningen. Signo Rojo røsker i strenger, synger, skriker og banker seg rakt inn i hjernebarken din som om det var selveste meningen med livet.

Om hissig Baronesse eller knusende catchy Mastodon er din ting, eller du ganske enkelt bare liker å bruke helga til amper i fjeset og røddig rock så er denne kvelden tipp topp opplegg for deg.

Signo Rojo (SE)
Support: TBA
Vaterland
Lørdag 29. April
20:00 // 250.- // 20år
----------------------
----------------------

Ut fra Karlshamn, Blekingen, Søtabror kommer sludge-kvartetten Signo Rojo. I sekken har de et...

Signo Rojo (SE) // Vaterland
-
0
+
225,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve