Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Selvaag Eiendom

Torsdag 23.mars: Tur 1: Smak av verden - 5 retters

https://www.tjuvholmen-foodiefestival.no/
Organizer Selvaag Eiendom
Venue Tjuvholmen
Filipstad Brygge 2, Sentrum, 0252 Oslo, Norge
Date 23. March 2023
Open from 18:00 to 00:00
Show starts 18:00
Age limit 18

Lukten av sjø, synet av glade mennesker, et hav av dufter, smaker og opplevelser fra hele verden og ikke minst herlige mennesker på plass for å gi DERE et minne for livet.

Gjør dere klare for Tjuvholmen Foodie Festival 2023 - 23-26.mars. Med på laget for å skape fantastiske opplevelser er The Salmon, Døgnvill, Sjømagasinet, Olivia, Bølgen & Moi, Amazonia by BAR, VentiVenti, The Thief og Arts restaurant. Vi kan love et delikat utvalg av mat og drikke, spennende smakskombinasjoner og morsomme samarbeid på kryss og tvers. Dette er en matfestival som ingen annen, og vi håper DU blir med oss denne helgen!

Bli med på en smak av verden!
Torsdag 23.mars inviterer vi til 5-retters
Festivalen starter med "Den lille matreisen" der du får muligheten til å bli med på en reise rundt 5 ulike restauranter på Tjuvholmen. Hver rett inkluderer både mat og drikke. I tillegg tilbyr vi vegetar til dem som ønsker det.

Den lille matreisen byr på 5-retters med én rett med drikke per sted som inkluderer forretter, små hovedretter og dessert.

Denne dagen er det flere grupper på samme tidspunkt og vi har derfor delt opp billettene i tur 1 og tur 2 med forskjellig sted for oppstart. *Informasjon om oppmøtested kommer.

Lukten av sjø, synet av glade mennesker, et hav av dufter, smaker og opplevelser fra hele verden og ikke minst herlige mennesker på plass for å gi DERE et minne for livet.

Gjør dere klare for Tjuvholmen Foodie Festival 2023 - 23-26.mars. Med på laget for å...

Kl.20:00-23:20: Smak av verden 5-retters
-
0
+
895,00 NOK     
Kl.19:00-22:20: Smak av verden 5-retters
-
0
+
895,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve