Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BLYGEHARRY AS

Jammerdalen hos BlygeHarry

http://www.blygeharry.no
Organizer BLYGEHARRY AS
Venue BlygeHarry
BlygeHarry
Date 22. April 2023
Open from 16:00 to 23:00
Age limit 20

Jammerdalen ble etablert i 2019 av erfarne musikere som ønsker å vise at Stavanger-rocken ikke er død. Bandet spiller egenkomponerte låter med tekster på stavangerdialekt. Med inspirasjon hentet fra rockens gullalder, de glade 70-åra, vil du få høre elementer av riff-basert gitarrock, pop, prog og jazz - alt sydd sammen i en moderne drakt.

Navnet Jammerdalen er en gammel betegnelse på området i dumpen i Pedersgadå. Flere av bandmedlemmene kommer fra Østre bydel og tekstene er ofte basert på historier fra oppveksten i dette området. De fleste tekstene er det Tore Kvam som har ført i pennen.

Jammerdalen ga ut sin første singel, Snø, i 2020. Siden har det blitt to EP-er: Sei ka du vil (2021) og Me ska få det te (2022). På konsertene i distriktet har bandet fått mange lovord fra sitt trofaste publikum og berømmes for å lage god og lun stemning med sine gjenkjennbare tekster fremført med innlevelse og bra driv.

Bandet består av:
Steinar Meling - vokal/gitar
Per Riis - gitarer/kor
Lasse Pedersen - bass/kor
Endre Landsnes - trommer
Steinar Oldereide - keyboards
Pia Bertelsen - kor

Dørene åpner kl 16:00 Konsertstart 17:00

Jammerdalen ble etablert i 2019 av erfarne musikere som ønsker å vise at Stavanger-rocken ikke er død. Bandet spiller egenkomponerte låter med tekster på stavangerdialekt. Med inspirasjon hentet fra rockens gullalder, de glade 70-åra, vil du få høre elementer av...

Jammerdalen hos BlygeHarry 22 april 23 kl 17:00
-
0
+
180,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve