Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Olsen på hjørnet

Highland Fling // Olsen på hjørnet

https://www.facebook.com/olsenpahjorne
Organizer Olsen på hjørnet
Venue Olsen på hjørnet
Olsen på hjørnet
Date 13. May 2023
Open from 13:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Rundt tusenårsskiftet var det et band som herjet på pubene i landet. Highland Fling er navnet!!!
Highland Fling leverte irsk musikk med innlevelse og energi. Det var dansing på bordene og stor stemning. Mange minnes den dag i dag dette legendariske bandet fra Øvre Eiker.
Nå kommer de til Olsen på hjørnet i Mjøndalen!!!

Om bandet:
Highland Fling er et band med utspring i det svært aktive musikkmiljøet i Eikerbygdene på 90-tallet. Vi ble etablert i 1995 med en besetning på 5. Vi spilte ca 500 konserter fra 1995 til vi la opp i 2002 med en topp i 1998 med 110 jobber.
Vi hadde en en avslutningskonsert i ´02 på legendariske Marthas Have i Hokksund med nesten 700 publikum. Reportoaret består utelukkende av irsk trad og «utrad» musikk. Alt fra gamle irske folkesanger, The Dubliners til The Waterboys og The Pogues. Bandet gjør en egen vri på materialet og serverer med fullt trøkk med trommer og bass, og masse flerstemt sang underveis. Dere vil få høre klassikere som Wild Rover, Whiskey in the Jar, Raggle-Taggle Gypsy, Streams of Whiskey, The Town i Loved so well og maaaaange fler.

Vi hadde en reunion på Vestfossmarken i 2018 etter 15 års pause… Vi kom akkurat hjem fra en konsert i Troms som ga skikkelig mersmak, så vi gleder oss vilt til konsert på Olsen.

Besetning:
Knut Hofseth: Bass, Vokal
Morten Nymoen: Gitar, mandolin, vokal.
Andreas Ljones: Fele, Fløyte.
Tore Kaspersen: Gitar, banjo, vokal
Eskil Aasland: Trommer, vokal
Gorm Smørgrav: Vokal, gitar, mandolin

Links to artist

Rundt tusenårsskiftet var det et band som herjet på pubene i landet. Highland Fling er navnet!!!
Highland Fling leverte irsk musikk med innlevelse og energi. Det var dansing på bordene og stor stemning. Mange minnes den dag i dag dette legendariske bandet fra Øvre...

Highland Fling // Olsen på hjørnet
-
0
+
325,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve