Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTINGA VITI

Boklansering - Brit Dyrnes. Lyden av leire.

https://www.vitimusea.no/
Organizer STIFTINGA VITI
Venue Jugendstilsenteret og KUBE
Apotekergata 16, Ålesund, Norge
Date 30. March 2023
Open from 18:30 to 20:30

Vi har gleden av å invitere til boklansering av "Brit Dyrnes. Lyden av leire". Brit Dyrnes snakker om sitt kunstnerskap i samtale med Gudrun Eidsvik, formidlingskurator ved Nasjonalmuseet.

Det er også mulig å kjøpe boken og få den signert under arrangementet.

Utstillingen “Lyden av leire” som er å se i KUBE frem til og med 9. april er Dyrnes’ sin største museumspresentasjon hittil. For oss som museum er det viktig at utstillingene våre kan føre til kunnskapsproduksjon som lever videre også etter utstillingens slutt. Vi er derfor svært glade for denne publikasjonen som gjør et dypdykk i Dyrnes kunstnerskap hittil.

Formidlingskurator ved Nasjonalmuseet, Gudrun Eidsvik gir i sin tekst en grundig kontekstualiserende gjennomgang av Brit Dyrnes’ kunstnerskap. Kunstnerkollega Toril Redalen veksler i sin tekst mellom store filosofiske betraktninger og det helt nære - tett på den intime sfære, et rom som kanskje kun kan deles av fagfeller. Kurator i Viti, Solfrid Otterholm, gjengir i tekstlig form en samtale de to hadde i oppløpet til utstillingen.

Boken er utgitt av Orfeus Publishing og er nydelig designet av Øystein Arbo.

Det er begrenset med plasser på arrangementet, sikre deg billett i forkant.

Velkommen!

Vi har gleden av å invitere til boklansering av "Brit Dyrnes. Lyden av leire". Brit Dyrnes snakker om sitt kunstnerskap i samtale med Gudrun Eidsvik, formidlingskurator ved Nasjonalmuseet.

Det er også mulig å kjøpe boken og få den signert under...

Gratisbillett - boklansering
-
0
+
0,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve