Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

ROYA

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Spillestedet Thy
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 28. October 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

UUNDGÅELIG POP-EUFORI MED ROYA
Den fremadstormende århusianske pop-duo har allerede markeret sig som Smukfest Livecamp-vindere og som P3’s Uundgåelige med den internationalt omtalte single, ’Kinda Sad’. Nu kan du opleve ROYA live når de headliner tre efterårskoncerter til oktober.

På årets Livecamp på Smukfest, beskrev juryen ROYA som ”Fucking popstjerner, der spiller med livet som indsats”. Den dynamiske duo fra Aarhus vandt tilmed den mangeårige og prestigefyldte talentkonkurrence på upcoming-scenen, KærligHeden, hvor navne som Minds of 99, Benjamin Hav og Scarlet Pleasure også har stået i tidernes morgen.

Siden fulgte singlen, ’Kinda Sad’, der med sit ikoniske, boblende beat, sender pop-euforien direkte ind i hjertekulen. Intet mindre end 14 internationale musik sites skrev om ROYA’s pulserende scream-along anthem, som i efteråret 2022 også blev udvalgt som P3’s Uundgåelige.

ROYA’s sange opstår i mødet mellem Line Gade og Sebastian Igens. Sammen skaber de et medrivende og dragende elektronisk pop-univers, hvor Lines autentiske, intense og ærlige vokal formidler teksternes ofte sårbare emner, som på overbevisende vis smelter sammen med Sebastians edgy og særegne produktioner. ROYA er både himmelstræbende og nærværende!

I foråret 2022, udgav ROYA singlen, ’All I Love About Us’, og strøg direkte til tops på Upcoming-listen på P3 - tre uger i streg! Sangen blev siden brugt i Jonas Risvigs anmelderroste ungdomsserie, ’Drenge’, mens ROYA også har leveret musik til den internationalt prisbelønnede spillefilm, ’Miss Viborg’.

ROYA har drømme og ambitioner, de vil levere en uforglemmelig musikoplevelse for deres fans til efteråret. Sørg for at få billetter til en af deres koncerter og oplev ROYAs fantastiske musik live!

UUNDGÅELIG POP-EUFORI MED ROYA
Den fremadstormende århusianske pop-duo har allerede markeret sig som Smukfest Livecamp-vindere og som P3’s Uundgåelige med den internationalt omtalte single, ’Kinda Sad’. Nu kan du opleve ROYA live når de headliner tre...

Billet
-
0
+
150,00 DKK     
Ledsagerbillet
-
0
+
0,00 DKK