Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Hellavator // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 4. May 2023
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

I 2020 forsvant verden i et svart hull av usikkerhet. Det gjorde også Hellavator. Etter å ha gitt ut debuten Ruin i 2018, gjorde bandet et utall spillejobber i Norge fra Tromsø i nord til Oslo i sør. De gjestet scener som Bastard, Blitz, UFFA og gjorde flere konserter i Bodø. Public, Dama Di, Sinus og Samfunnet ble hjemmebane for bandet, og en trofast følgerskare ble større og større for hver konsert.

Etter at pandemien la Norge og verden i svart, har Hellavator jobbet sakte, men sikkert på å komme tilbake sterkere enn noen gang.

Endelig er de klare, og med nye og hardtslående låter med, falt valget på Bodø og Dama Di for den første konserten i en ny tid.

Hellavator er sterkere enn noen gang, og det skal vises fram i Bodø torsdag 4. mai.

Links to artist

I 2020 forsvant verden i et svart hull av usikkerhet. Det gjorde også Hellavator. Etter å ha gitt ut debuten Ruin i 2018, gjorde bandet et utall spillejobber i Norge fra Tromsø i nord til Oslo i sør. De gjestet scener som Bastard, Blitz, UFFA og gjorde flere konserter i...

Halv ti på torsdag
-
0
+
100,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve