Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GODSHUSET LØTEN

Paper Crown

Organizer GODSHUSET LØTEN
Venue Godshuset Løten
2340 Løten
Date 10. June 2023
Open from 20:00 to 01:00
Age limit 18

Paper Crown slapp ny plate 17 mars til strålende kritikker. Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt univers. Sammen har de to drevne Hamar-baserte musikerne en helt egen evne til å snekre låter med lyden av tidløs, personlig pop – eller skal vi si solskinnsrock, kanskje med et dryss av americana? Uansett, dette er en duo som spiller med hjertet i hånda og sola i øynene. Sjelfull, egenarta vokal og bemerkelsesverdig sterke tekster, og grundig melodisk håndverk fra en av landets fremste gitarister, med rom for både knirkete melankoli og utadvendt overskudd.
For to år siden kom debutalbumet "Dreamers" som fikk en meget god mottakelse, og siden da har Paper Crown vært svært aktive på turnéfronten, både som duo og med band, og de har sluppet flere singler som har surret på radio. Denne våren er de klare med plate nummer to! fredag 17. mars slipper Paper Crown sitt andre album, og feirer med slippkonsert! Snortheim og Kippersund har med seg fantastiske Børre Flyen på trommer og Simen Wie på bass, så dette blir ikke noe annet en strålende!

Links to artist

Paper Crown slapp ny plate 17 mars til strålende kritikker. Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt univers. Sammen har de to drevne Hamar-baserte musikerne en helt egen evne til å snekre låter med lyden av tidløs, personlig pop – eller...

Medlemsbillett
-
0
+
150,00 NOK     
Billett
-
0
+
250,00 NOK