Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LEGEND TRONDHEIM

LMF Kickoff 2023 - Trykkeriet

https://www.facebook.com/LegendTrondheim
Organizer LEGEND TRONDHEIM
Venue Trykkeriet Scene
Olav Tryggvasons Gate 5, Trondheim, Norge
Date 19. May 2023
Open from 20:30 to 01:00
Show starts 20:30
Age limit 18

Fredag 19. mai blir det Legend Metalfest Kickoff Party med PARADOGMATA, WARZAW og BLUDOZER på scenen. Dette skjer på Trykkeriet Scene i Trondheim. For de som lurer på hvor det er, så er det inngang i smuget mellom Moskus og Burger King.

PARADOGMATA:
Paradogmata har holdt på siden 2018 og spiller en hybrid av heavy metal, death og US thrash med drypp av black metal og fokus på melodi, smekre leads, groovy basslinjer, hardtslående trommer og heftige gitarsoli.

Debutalbumet, "Endetid", er nylig ferdigstilt, og det ble spilt inn i NordStern studio med Kenneth "Ahzari" Jørgensen og Christian Broholt og mixet/mastret av Pål Vegar Leth-Olsen i Granraude Studio.
Cover & design av Remedy Art Design (Evergrey, Oceans of Slumber, Kamelot, Blood Red Throne, Morbid Angel, Amaranthe, The Crown, Hexed, etc)

Paradogmata er : Per André Haarberg - grr, Svein Håvard Ruøy - bss, "Døds"Bo Anders Vist - trm, Frank Bøkseth - vrl.

For de som liker Megadeth, Carcass, Maiden, Old Man's Child, Edge of Sanity, Priest, Sepultura, At the Gates, Kreator etc.


WARZAW:
Warzaw er et norsk heavy metal band dannet i Trondheim i 2020. Bandet består av erfarne musikere fra Trondheimsband som Shotgun Rodeo, Pelagic, Blånæggel og Ghetto Ghouls. De lager energisk, riff fylt musikk som tar lytteren tilbake til 80-tallets heavy metal storhetstid. Warzaw henter også inspirasjon fra et stort utvalg av andre musikkstiler, de legger til mye mangfold og teknisk ferdighet til komposisjonene sine. Bandet ga ut debutalbumet 'Werewolves on Wheels' i januar 2021 som ble høyt rost av internasjonal presse og magasiner. Den andre fullengderen, 'Black Magic Satellite' ble utgitt 31. desember 2021 høstet også lignende kritikk. Nå er bandet i full gang med album nummer tre og klare for å levere ekte Trøndersk heavy metal live!


BLUDOZER:
Bludozer ble startet i Trondheim i 2011 og har en rekke konserter i og utenfor Trondheim på samvittigheten. EPene Unstable Misguided (2015) og Ride (2018) finner du der du hører på musikk, og nye utgivelser er på vei! Bandet lar seg ikke begrense av sjanger, men lar låtene bestemme retningen. Se fram til spennende musikk innenfor progressiv og alternativ hard rock og metal!


Her blir det mye god metal på scenen, muligheter til å vinne Legend Metalfest 2023 festivalpass og giveaways. Konsertstarttidspunkt blir rundt kl 21:00

Fredag 19. mai blir det Legend Metalfest Kickoff Party med PARADOGMATA, WARZAW og BLUDOZER på scenen. Dette skjer på Trykkeriet Scene i Trondheim. For de som lurer på hvor det er, så er det inngang i smuget mellom Moskus og Burger King.

PARADOGMATA:
...

LMF Kickoff 1
-
0
+
225,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve