Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TROENS BEVIS VERDENS EVANGELISERING

Petra kommer på Sommerstevne 2023

https://troensbevis.no
Organizer TROENS BEVIS VERDENS EVANGELISERING
Venue Sarons Dal Arena
Sarons Dal Arena
Date 15. July 2023
Open from 21:45
Show starts 22:00

Petra har vært en av de mest innflytelsesrike gruppene innenfor kristen musikk i over 50 år. Bandet ble dannet i 1972, og har siden da solgt mer enn 10 millioner album verden over. De har vunnet 4 Grammy Awards, 10 Dove Awards og har blitt innlemmet i både Gospel Music Hall of Fame og Hard Rock Cafe, som den første kristne gruppa.

De har inspirert en hel generasjon av musikere og fans, og har skapt en musikalsk arv som har overlevd i flere tiår. Bandet har også vært banebrytende i å bringe kristne tekster inn i rockemusikken, og har påvirket utallige andre kristne artister til å gjøre det samme.

Petra har alltid hatt en sterk kristen tro og deres musikk reflekterer dette. Deres låter er fylt med bibelske referanser og positive budskap om håp og tro. Bandet har også vært en pådriver for å få kristen rock til å bli mer akseptert i mainstream-musikkbransjen. De har også utgitt mange lovsanger som brukes i kirker også i dag.

Selv om Petra er et kristent band, appellerer de også til et bredere publikum. Deres musikk har en universal appell og mennesker uavhengig av tro eller livssyn kan reletare til deres tekster og låter. Etter 50 år er de fortsatt en viktig del av kristen rockhistorie.

Links to artist

Petra har vært en av de mest innflytelsesrike gruppene innenfor kristen musikk i over 50 år. Bandet ble dannet i 1972, og har siden da solgt mer enn 10 millioner album verden over. De har vunnet 4 Grammy Awards, 10 Dove Awards og har blitt innlemmet i både Gospel Music Hall of...

Barn (under 13)
-
0
+
0,00 NOK
Voksen
-
0
+
390,00 NOK