Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Creedence Forever // Teaterfabrikken - Lørdag 20.mai

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 20. May 2023
Open from 19:30

Festkveld med Creedence Forever
Dørene åpner 19:30
Konsertstart 21:00

Vi har gleden av å invitere til en festkveld med Creedence Forever! Sist gang bandet besøkte oss var det utsolgt hus og allsang som taket neste lettet; Have You Ever Seen The Rain, Proud Mary, Bad Moon Rising, Fortunate Son, Cotton Fields! Her er det mye og så frem til, og på konserten får du høre live alle dine favorittlåter pluss låter fra Creedence sine mer ukjente blues- og progsider.

Alt levert med en innlevelse og snert som setter seg i sjela. De siste årene har CREEDENCE FOREVER markert seg som et av Norges råeste og mest populære Creedence-tribute band. Bandet turnerer hele Sør Norge; og over alt meldes det om utsolgte hus og konserter med fantastisk stemning. Dette er noe alle fans og venner av Creedence må få med seg! Så velkommen til konsert!

Creedence Forever har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (vokal/gitar), Karl Petter Haugen (bass/vokal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar/vokal).

Festkveld med Creedence Forever
Dørene åpner 19:30
Konsertstart 21:00

Vi har gleden av å invitere til en festkveld med Creedence Forever! Sist gang bandet besøkte oss var det utsolgt hus og allsang som taket neste lettet; Have You Ever Seen The...

Inngang
-
0
+
350,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve