Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Shy, Low (US) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 13. May 2023
Open from 20:00 to 23:59

Shy, Low (US)
Vaterland
Lørdag 13 Mai
20:00 // 275.- ink. avg // 20år
-----------------------------
-----------------------------

I godt over ett tiår nå har amerikanske Shy, Low dedikert sitt virke til å pushe grensende for atmosfærisk tung, rock og metal. Fem kritikeroste album har det blitt på kredible plateselskap som Spartan, Fluttery og ikke minst sjangerhøvdingene i Pelagic Records hvor bandet er signert om dagen.

Med begge føttene godt plantet i instrumental post-rock og metal, har Shy, Low skåret sin egen bane gjennom å lade låtmateriale med en energi som er helt deres egen. Ja, det er svevende og melodisk som det skal være, men det leveres med et punch som treffer mellomgulvet akkurat sånn at alt forsvar er håpløst og hengivelse er eneste utvei. Når du først har gitt deg hen er imidlertidig reisen verdt både ett og to slag rakt i solar plexus. Det som starter i det små og sårbare tar deg fort med på en dynamisk tur rundt din akse, via en emosjonell berg og dalbane og smått kaotiske landskap før du stemples tilbake på beina utmattet men desto mer sinnsrik. Og det er jo akkurat der du vil være etter endt konsert.

Vi har blitt beæret med en lørdag på med Shy, Low på den lokale pizzasjappa i Brugata, så her gjelder det å være på hugget for å sikre seg billett!

Shy, Low (US)
Vaterland
Lørdag 13 Mai
20:00 // 275.- ink. avg // 20år
-----------------------------
-----------------------------

I godt over ett tiår nå har amerikanske Shy, Low dedikert sitt virke til å pushe grensende for...

Shy, Low (US) // Vaterland
-
0
+
275,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve