Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Cities Of Mars (S) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Date 12. April 2023
Open from 20:00 to 23:59

Cities Of Mars (S)
Vaterland
Fredag 12. Mai
20:00 // 250.- // 20år
--------------------
--------------------

Fra Gøteborg, Sverige kommer Cities Of Mars ladd med en saftig blanding av blytunge doom-riff, atmosfæriske lydlandskap og en lengtende angstbefengt vokal i et konseptuelt kosmonautisk univers. Trioen har holdt det gående siden 2015 og har på den tiden produsert tre fullengdere og turnert EU gjentatte ganger inkludert en rekke festivalopptredener blant annet på Dessertfest både i London og Antwerpen.

Bandets tredje langspiller var selvtitulert og ble gitt ut på Ripple Music i May 2022, og her kommer svenskenes hang til det konseptuelle tydeligere fram en noen gang før. I teksten fortsetter en pågående historie om den røde planeten og vi får servert historier fra ni forskjellige byer i bandets mytologiske verden. Denne tilnærmingen merkes også i det musikkalse hvor hver låt har sin helt egne soniske identitet. Et kledelig grep som forteller om et band som ikke bare er på jakt etter det hardeste riffet, men også den beste atmosfæren, gode hooks, minneverdige melodier og et herlig 80-talls throwback akkurat når det trengs som verst.

På scenen optimaliserer Cities Of Mars trio-formatet med at alle tre gjør vokal samt et og annet innslag av dobbeltspill med synth og bass. Totalt gjør denne tilnærmingen til et massivt og dynamisk lydbilde perfekt for doom-marinerte romreiser på den lokale pizzasjappa i Brugata.

Billetter ute nå!

Cities Of Mars (S)
Vaterland
Fredag 12. Mai
20:00 // 250.- // 20år
--------------------
--------------------

Fra Gøteborg, Sverige kommer Cities Of Mars ladd med en saftig blanding av blytunge doom-riff, atmosfæriske...

Cities Of Mars (S) // Vaterland
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve