Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Koret Artemis

Reinkarnasjon: Vårkonsert med Artemis

http://www.koretartemis.no
Organizer Koret Artemis
Venue Tøyenkirka
Date 16. April 2023
Show starts 18:00
Age limit 12

Koret Artemis er et nyoppstartet kvinnekor som ble stiftet august 2022 i Oslo. Korets repertoar består av folketoner fra ulike kulturer med et fokus på kvinnestemmen. Artemis er oppkalt etter den greske gudinnen med samme navn, som i gresk mytologi var gudinnen for naturen og den sterke feminine kraften. Dette er inspirasjonen til konseptet til Koret Artemis - en hyllest til kvinnestemmen!

Våren representerer en tid for fornyelse og gjenfødelse i naturen. Det er en tid da planter og trær kommer tilbake til live etter en lang periode med dvale, og naturen blir fylt med nye farger og lyder. På samme måte kan reinkarnasjon også tolkes som en syklus av fornyelse og gjenfødelse i livet.

Bli med på vår første offisielle konsert hvor vi puster liv inn i gamle folketoner fra blant annet Norden, Balkan og Midtøsten!

Konsert #1:
Dørene åpner: 17:30
Konsertstart: 18:00

Konsert #2:
Dørene åpner: 19:30
Konsertstart: 20:00

Konserten varer i en snau time.

OBS! Det vil ikke være anledning til å komme seg inn i kirka etter at dørene lukkes. Vi ber derfor om at gjestene ankommer i god tid før konsertstart.

Barn er en gave, men denne kvelden ber vi om at de blir hjemme slik at vi kan gi dere en intim og unik opplevelse uten støy.

Vi gleder oss til å dele denne kvelden med dere! ❤️‍

Grafikk: Lovinda Ødegården
Dirigent: Daniel Bahram

Koret Artemis er et nyoppstartet kvinnekor som ble stiftet august 2022 i Oslo. Korets repertoar består av folketoner fra ulike kulturer med et fokus på kvinnestemmen. Artemis er oppkalt etter den greske gudinnen med samme navn, som i gresk mytologi var gudinnen for naturen og...

Konsert #1 (17:30)

SOLD OUT

190,00 NOK     
Konsert #2 (19:30)

SOLD OUT

190,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve