Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Diskord + Horrifier + Inchoation // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 16. May 2023
Open from 20:00 to 23:59

Diskord + Horrifier + Inchoation
Vaterland
16. Mai
20:00 // 225.- //20år
----------------------
----------------------

Ah, natt til grunnlovsdagen, fri i mårra og dags for en saftig trippel death metal-fest på den lokale pizzasjappa. Det finnes rett og slett ikke bedre oppladning for champagnefrokost enn dette! Mer om bandene under her.

DISKORD har holdt det gående siden 1999, og spiller obskur, dissonant og progressiv death metal. De slapp relativt nylig platen DEGENERATIONS, til strålende kritikker her hjemme, og spesielt ute i det store utland hvor fans av grensesprengende og fremoverlent metal virkelig har snakket om bandet i samme åndedrag som GORGUTS, DEMILICH og VOIVOD.

Hør musikken her: diskordband.bandcamp.com/

HORRIFIER er et ferskt band fra Oslo som nylig slapp demoen HOWL FROM THE GRAVE. De spiller death metal av den gamle typen, og musikken har røtter i band som AUTOPSY og REPLULSION.

Hør musikken her: open.spotify.com/album/3qlcPV0zWcWT6PVKoDC2aq

INCHOATION er et blodferskt death metal-band som holder til på Østlandet. Inspirert av både eldre og nyere band, spiller de musikk med fokus på det mer tekniske og eksperimentelle innenfor sjangeren. De har ikke gitt ut noe musikk enda, men jobber mot å slippe en EP i løpet av sommeren. Referanser som nevnes i sammenheng med bandet er TIMEGHOUL og BLOOD INCANTATION.

Diskord + Horrifier + Inchoation
Vaterland
16. Mai
20:00 // 225.- //20år
----------------------
----------------------

Ah, natt til grunnlovsdagen, fri i mårra og dags for en saftig trippel death metal-fest på den lokale...

Diskord + Horrifier + Inchoation // Vaterland
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve