Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Sånne Dager // Lars Dybvik

https://fb.me/e/YFpKn8Tx
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 29. October 2023
Open from 19:00 to 21:00
Age limit 20

Doors: 19:00
Show Start: 20:00
Cc: 150
Id: 20+

SÅNNE DAGER:
Musikken kan beskrives som melodiøs rock, pop og country, med innsmett av viser, og bandet får ofte kommentarer på slektskap med Tom Petty & the Heartbreakers og De Lillos Likevel har bandet sin egen identitet. Det er lokalisert i Oslo. Gode melodier og fengende refrenger med tekster som har et budskap, er målet. Frontmann og låtskriver Basset skriver om eget liv på godt og vondt, og kommenterer samtiden slik han ser den.

Bandet består av Tor Linckert (trommer), Inge Ztøy (bass og kor) og Erwin Eastcourt (tangenter og kor). Pär Basset & Sånne Dager har låter på fast rotasjon på NRK Telemark og Vestfold. I 2020 ga bandet ut albumet «Sånne Dager» og EP`en «Livets Spill». I 2022 «Om du vil».

Spotify:
open.spotify.com/artist/1BAo5zkkeo7FkCkneYmt1M...

Lars Dybvik
Dybvik komponerer for piano. Men det er ikke nødvendigvis typpisk pianomusikk han lager. Uttrykket er både vakkert, dynamisk og spennende. Tonene fra pianoet går i dybden, og er en invitasjon til samtale. Låtene kommer fram over tid og de er laget med utgangspunkt i kjærlighet til musikk. Siste album fra Dybvik heter «Ingen passord» og kom ut i 2017. Senk skuldrene, her er ingen passord.

Doors: 19:00
Show Start: 20:00
Cc: 150
Id: 20+

SÅNNE DAGER:
Musikken kan beskrives som melodiøs rock, pop og country, med innsmett av viser, og bandet får ofte kommentarer på slektskap med Tom Petty & the Heartbreakers og De Lillos...

INNGANG
-
0
+
150,00 NOK