Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Ancst (DE) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 12. May 2023
Open from 20:00 to 23:59

Ancst (DE)
Vaterland
Fredag 12. Mai
20:00 // 250.- // 20år
-----------------------
-----------------------

Tyske Ancst tok sine første steg som duo og studio-prosjekt tilbake i 2011 og har siden den gang vokst til å bli en viktig bestanddel i en ny bølge av europeisk black metal med røtter i hardcore og crust. Den sjangeroverskridende tilnærmingen har alltid vært tilstede i så vel musikk som sosialt og har med det formet bandet til å bli en særdeles giftig miks av melodisk black metal, drepende death og brutal metallisk hardcore.

Med over 23 utgivelser på labels som Vendetta, Lifeforce og Supreme Records ++ har bandet aldri vært redd for eksperimentering eller ny vendinger. En produksjon har vekt stor begeistring hos alt fra anmeldere til metalpurister og hardcore fans verden over.

Bandets tekstuelle tilnærming er av typen illsint sosiopolitisk samfunnskritikk i et nakent og personlig perspektiv. En god grobunn for det høyst energiske og særs intense skuet det er å se ANCST live som rabalderkvartett av de skjeldene.

Billetter ute nå!

Ancst (DE)
Vaterland
Fredag 12. Mai
20:00 // 250.- // 20år
-----------------------
-----------------------

Tyske Ancst tok sine første steg som duo og studio-prosjekt tilbake i 2011 og har siden den gang vokst til å bli en...

ANCST (DE) // Vaterland
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve