Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
OCEAN SOUND RECORDINGS AS

Nils-Petter Molvær Solo // Ocean Sound

Organizer OCEAN SOUND RECORDINGS AS
Venue Ocean Sound Recordings
Sjøvegen 80, Giske, Norge
Date 20. April 2023
Open from 19:30 to 21:00

Mange har etterlyst konsert i studio, og nå har vi endelig gleden av å presentere en helt spesiel musikalsk opplevelse med selveste sulamitten og trompetist-legenden Nils Petter Molvær!

Molvær er ofte i studio hos oss, og nå har publikum muligheten til å oppleve Molvær i rommet der han har skapt flere av albumene sine. Dette blir en unik og intim konsertopplvelse. Molvær jobber på et nytt prosjekt i Ocean Sound, og avslutter oppholdet sitt med denne studiokonserten.

I snart fire tiår har han vært en sentral stemme i norsk jazz. Først som en del av bandet Masqualero, som ble dannet i 1982, og senere som soloartist. Det virkelig store gjennombruddet kom med albumet Khmer, hvor han blandet jazz og elektronika på en måte som aldri før var gjort og dermed endret retningen for norsk jazz. Han er en av de ledende stemmene i den internasjonale jazzbevegelsen, og turnerer over hele verden.

Det blir egentlig feil å skrive at Molvær «bare» er trompetist. For han har et eget musikalsk univers med seg i datapakken han har rundt. Og selv om trompeten alltid er der, og blir håndtert med kjærlige hender, så er det via kontrollbordet han betjener med venstrehånden og de tre-fire pedalene som han styrer med føttene, at han fyller ut rundt den unike trompetsounden på måte man ikke kan sammenligne med noe.

I Molværs improvisasjonsverden er det ikke rom for pause. Det er snakk om en musikalsk reise med en start og en slutt!

Velkommen til en 45- minutters sammenhengende reise i Molværs unike univers i Ocean Sound!

Dører: 19.30
Konsertstart: 20.00
Fri alder
Billetter kjøpes på forhånd via Tikkio: tikkio.com/tickets/37386-nils-petter-molvaer-solo-ocean-sound

Mange har etterlyst konsert i studio, og nå har vi endelig gleden av å presentere en helt spesiel musikalsk opplevelse med selveste sulamitten og trompetist-legenden Nils Petter Molvær!

Molvær er ofte i studio hos oss, og nå har publikum muligheten til å...

Nils Petter Molvær Solokonsert Ocean Sound
-
0
+
349,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve