Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

EYES (DK) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 4. May 2023
Open from 20:00 to 23:59

EYES (DK)
Vaterland
Torsdag 4. Mai
20:00 // 250.- + avg // 20år
----------------------------
----------------------------

Endelig har vi lykkes å få besøk av danske Eyes. Bandet har vært på radaren vår helt siden deres fabelaktige selvtitutlerte debut-album ble sluppet i 2018. Lysten på besøk ble ikke mindre da de slapp den moderne klassikeren "Underperformer" i 2020. Heldigvis skulle kvartetten toppe seg selv atter en gang med årets utgivelse: "Congratulations", og vi kunne snappe de opp for en snarvisit til den lokale pizzasjappa i Brugata.

Med en kreativ og leken tilnærming til moderne hardcore har EYES laget et sound fullt av motsetninger. Det er illsint og morro, det er dystert men fullt av livsgnist og det er stygt, men likevel så inderlig vakkert. Sagt på en annen måte -i møte med danskene er det like naturlig å dra referanser til så vel festlighetene til Everytime I Die, som det er til fortapelsen i Neurosis. Samtidig er uttrykket tvers igjennom deres eget. Gjennomsyret av et lidenskapelig intellekt som gjør det tydelig at dette er et band som besitter noe i hjertet så vel som i topplokket.

På scenen er EYES en uforutsigbar bombe av innbitt og utemmelig hardcore-kaos. En storm av skeive melodier, uforutsette hooks, dissonans og dype hooks. Sett alt dette i kombinasjon med vokalist Victor Kaas fascinasjon for alt fra personlig forfall til konspirasjonsteorier, utenforskap, mistillit og falske profeter, og du har et liveband som er like eksplosivt som nitroglyserin. Det eneste som gjenstår da er å riste løs. Torsdag 4. Mai gjør vi akkurat det i 2. Etasjen på Vaterland.

Billetter ute nå!

EYES (DK)
Vaterland
Torsdag 4. Mai
20:00 // 250.- + avg // 20år
----------------------------
----------------------------

Endelig har vi lykkes å få besøk av danske Eyes. Bandet har vært på radaren vår helt siden deres...

Eyes (DK) // Vaterland
-
0
+
275,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve