Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Morgan Sulele på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 21. July 2023
Open from 19:00 to 03:00
Age limit 18

21. juli i år tar Morgan Sulele med seg hele bandet til Vestfossen og Onkel Thor, noe vi er helt sikre på at blir en skikkelig fest!

** BILLETTSLIPP FREDAG 24. MARS KL 12:00! **
**Registrer deg her for å få tilgang til PreSale-billetter dagen før offisielt billettslipp:
forms.office.com/r/ZT3nXTDvU6

Det kan være lurt for å sikre seg plass tidlig - her kommer det til å bli fullt!

Dørene åpner kl. 19:00
Konsertstart er omtrent kl. 21:30
ID: 18 år

Når Morgan og bandet er ferdig vil vår trofaste venn, Tom Erik Løvrak stå for mer livemusikk videre utover kvelden og natten.

Dersom du skulle ha noen spørsmål, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook. Vi tar ikke imot bordreservasjoner i bakgården denne dagen, men man kan reservere bord for bespisning innendørs.

Siden gjennombruddet med ”Bare min” sommeren 2015, har Morgan Sulele turnert og spilt konserter og festivaler over hele landet, samt herjet på hitlister over hele norden. Dersom du legger sammen egne låter og låter han har skrevet for andre, har han generert over 1,4 milliarder streams så langt.

Magnus Clausen, som han egentlig heter, er også en av låtskriverne på John Legends låt «In my mind», som i skrivende stund har drøye 50 millioner streams. Clausen har i tillegg vært delaktig på det nye albumet til Alan Walker, og co-skrevet låten «Not you ft. Emma Steinbakken». Han har i tillegg jobbet med artister som Matoma, Tungevaag & Raaban, Marcus & Martinus, Jesper Jenset, Katastrofe og Staysman.

I november 2022 slapp Sulele låta «Oppmerksomhet» sammen med William Gamborg, som klatret opp til #1 på både Spotify og VG-lista.

Links to artist

21. juli i år tar Morgan Sulele med seg hele bandet til Vestfossen og Onkel Thor, noe vi er helt sikre på at blir en skikkelig fest!

** BILLETTSLIPP FREDAG 24. MARS KL 12:00! **
**Registrer deg her for å få tilgang til PreSale-billetter dagen før...

Ordinær billett
-
0
+
425,00 NOK