Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Ragin Wenk-Wolff

Charlotte Qvale spiller, Laura Vallenes maler - live, sammen og samtidig!

Organizer Ragin Wenk-Wolff
Venue Ragins Barn Art Center
Vågeveien 27, Spangereid, Norway
Date 13. May 2023
Open from 18:00 to 19:00

Laura og Charlotte har tidligere samarbeidet om en rekke kunstprosjekter, og etter en lengre periode med fokus på egen kunstnerisk utvikling og respektive karrierer, har de nå funnet sammen igjen. 13. mai besøker de Ragins låve i Lindesnes. Charlotte vil fremføre musikken fra albumet i trio med noen av landets aller fremste musikere - Tommy Kristiansen på gitar og Bjørn Sæther på trommer - samtidig med at Laura maler sine fantastiske bilder live. Velkommen til en unik kveld!

Laura Christina Brøvig Vallenes er kunstnerisk leder i Loop by Laura og utdannet ved Akademi for Scenekunst i Fredrikstad. Hun har siden 2001 arbeidet som fri scenekunstner på flere arenaer. Hun iscenesetter steder og har sitt virke omkring stedspesifikke prosjekter. Dette har blant annet vært et psykiatrisk sykehus, en domkirke og et større uteområde ved Akerselva i Oslo. Hun har vist forestillingene sine på teater- og musikkfestivaler, kunstmuseer og på teatre. Uttrykket er stemningsfult, mystisk og enestående. Det siste året har hun begynt å male på lerret. Hun maler abstrakte malerier på store lerreter.

Charlotte Qvale er en kritikerrost artist med fire album bak seg; to soloalbum og to i samarbeid med kollegaene Marte Wulff og Sjur Miljeteig. Hun er utdannet skuespiller og har medvirket i en rekke teaterforestillinger og også filmer, i tillegg til at hun har jobbet som manusforfatter, regissør og komponist for film og scene. I november i fjor utga hun sitt 2. soloalbum, «Easy ‘Cause It Hurts», et album som av musikkpressen er blitt beskrevet som en steg tettere på Charlotte som kunstner. Det er denne musikken hun skal fremføre live med bandet sitt i 2023.


Ragins Barn Art Center er 2 km før du kommer til Lindesnes fyr,
Vågeveien 27, 4521 Lindesnes

"We bring world class artists
not only from around the world
but also from around the corner"

Laura og Charlotte har tidligere samarbeidet om en rekke kunstprosjekter, og etter en lengre periode med fokus på egen kunstnerisk utvikling og respektive karrierer, har de nå funnet sammen igjen. 13. mai besøker de Ragins låve i Lindesnes. Charlotte vil fremføre musikken...

Charlotte Qvale og Laura Vallenes
-
0
+
300,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve