Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Wormwood (SE) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 20. May 2023
Open from 20:00 to 23:59

Wormwood (SE)
Support: TBA
Vaterland
20:00 // 275.- ink. avg. // 20år
------------------------------
------------------------------

Til tross for sitt åpenbare utgangspunkt i Skandinavisk Black metal kan Stockholms-baserte Wormwood være noe vanskelig å definere. Årsaken er bandets finurlige blandingsforhold med andre musikalske stilarter og innflytelser. Her kan det spores innslag av alt fra garage rock til variasjoner av ekstreme metall godt innbakt i tung gåsehuds-atmosfære. Inspirasjon fra folkemusikken er også tilstedet, alltid smakfullt inkludert i bandets lengtende lydbilde helt uten behov for hverken tusser eller troll. Tvert i mot er det tekstuelle universet langt på vei inspirert av ekte natur og levd liv i iskalde nordiske landskap. Helt sentralt står dog melodien - melankolsk og drømmende i stil ligger det en tung melodisk føring som en ledesnor gjennom alt Wormwood foretar seg. Selv gjennom dynamiske skifter fra Pink Floyd-aktig ambiens til mer dissonante og aggressive black metal-inspirerte partier er det aldri tvil om at det er melodien som er høvdingen i uttrykket. Et konsept som har vist seg å falle i smak hos fans verden over.

I hjemlandet har Wormwood vært nominert til P3 Gull for årets rock og metal-utgivelse både i 2019 og 2021. Listetopper i både inn og utland har det også blitt samt en massiv entusiasme fra både anmeldere og en stadig voksende fanskare.

Med lang erfaring fra en rekke festivaler og klubb-turnéer i Europa er det liten tvil om den svenske kvintettens gode rykte som liveband. Her kommer bakgrunnen fra Black 'N Roll godt med, i kombinasjon med bandets mer atmosfæriske materiale. Et perfekt ekteskap som både byr på åndelig reise og en god gammeldags fest på en og samme tid. Det er med andre ord duket for konsertkveld av typen som henger ved en stund på den lokale pizzasjappa i Brugata. (Ikke veldig mange) billetter ute nå, gogoGO!

Wormwood (SE)
Support: TBA
Vaterland
20:00 // 275.- ink. avg. // 20år
------------------------------
------------------------------

Til tross for sitt åpenbare utgangspunkt i Skandinavisk Black metal kan Stockholms-baserte...

Wormwood (SE) // Vaterland
-
0
+
275,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve