Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Sub-Klubb - Kulturfabrikken // Femmes Fatales edt.

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 15. April 2023
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner 20:00
DJ's 21:00

Vi er så heldige å få besøk fra Bergen denne gangen, og siden det kan bli lenge til neste Sub-Klubb (da Faia flytter tilbake til hovedstaden), så kliner vi til med en helt rå DJ, nemlig resident i Femmes Fatales; MØRK!

21-22 Faia
22-23 MØRK
23-00:30 Faia
00:30-02 MØRK

Mer om artistene:
MØRK (Femmes Fatales / Foundation Of Krill)
MØRK har vært en del av technoscenen i Norge i ti år, og spilt på alt fra festivaler til skogsraves, og klubber som The Villa, Jaeger, Storgata26, Elefant, Skur14, Landmark og Lokal Bar Trondheim.
Hun er resident DJ på klubbkonseptet Femmes Fatales, samt bergensbaserte ‘Foundation by Krill’. Hun er en del av streaming konseptet Klubblisten og har spilt mye hos Vers Libre/Veldig Klubb i Bergen.
Etternavnet hennes "Mørk» gir en pekepinn på musikkstilen hennes: den mørke og drivende technoen som både treffer deg i magen og øker pulsen din, samtidig som den kaster deg ut på dansegulvet.
linktr.ee/moerkmusic


Faia (Femmes Fatales / Sub-Klubb)
Med 14 års erfaring bak spillerne har Faia opptrådt på de fleste House og Techno klubbene i Norge. Hun har samarbeidet med Sommerøya-festivalen og spilt på Hjertøyafestivalen, Trollfestival, Sehr Shön, Musikkfest Oslo og flere andre festivaler. I Kristiansund har hun spilt på Havnekontoret, Bar å Sånn, Mocca, Kulturfabrikken, Kristiansund Kunsthall, Skjærvafest og Tahiti Festivalen.
Siden 2010 har hun drevet eventet Femmes Fatales, der hun booker kvinnelige DJ-er til sine eventer. Faia har også spilt på flere klubber rundt om i Europa og i Thailand.
I 2018 begynte hun å produsere musikk og ble medeier i plateselskapet Romklang Records sammen med sin duo-partner Duppeditt. De har gitt ut musikk hos blant annet Romklang Records, Amw Black Label, Music4Aliens og Pointzer0 Rec.
Faia er en allsidig DJ som spiller både dype, mørke, drivende, melodiske, groovy og lekne rytmer innen sjangrene Minimal, Techno og House.
linktr.ee/faiagry

Følg Sub-Klubb på Facebook og Instagram:
www.facebook.com/subklubb
www.instagram.com/subklubb
Sub-Klubb er et klubbkonsept i Kristiansund som fokuserer på subkulturell undergrunnsmusikk innenfor sjangrene House, Techno, Minimal, Elektronika, Drum and Bass. Altså dansbar musikk med mye subwoofer og spennende rytmer. Resident Faia tar med seg lokale gjeste-DJ’s på kveldene, og vil sørge for et bredere musikk & dansetilbud i byen.

Dørene åpner 20:00
DJ's 21:00

Vi er så heldige å få besøk fra Bergen denne gangen, og siden det kan bli lenge til neste Sub-Klubb (da Faia flytter tilbake til hovedstaden), så kliner vi til med en helt rå DJ, nemlig resident i Femmes Fatales; MØRK!...

Billett Sub Klubb
-
0
+
150,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve