Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

WAYS // DIZZY HEIGHTS

https://fb.me/e/2ozQ0iDIL
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 13. April 2023
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors: 19:00
Show start: 20:00
Cc: 150,-
Id: 20+

WAYS er et alternativt rockeband fra Oslo som blander elementer fra progressiv, moderne og klassisk rock. Med sine ærlige, introspektive og abstrakte tekster spiller de på melankoli og nostalgi, og beskriver seg selv som “hvis Radiohead var indie”. Medlemmene i bandet møtte hverandre på UiO da de startet å studere musikkvitenskap i 2019. Deres nyeste singel “Astronaut” ble gitt ut 9. desember, og debutalbumet kommer i løpet av 2023. Etter lang tid med skriving av låter og øving på et lite rom på Blindern, er WAYS nå klare for å ta deres velproduserte sceneshow med svære synthlyder, kule gitar partier, og sjarmerende vokalharmonier med ut til folket!

Facebook: www.facebook.com/waysbandofficial

Instagram: www.facebook.com/waysbandofficial

Dizzy Heights er et Oslobasert rockeband som utelukkende spiller egenproduserte låter. Med inspirasjon fra blant annet Muse, Supertramp, Riverside og Porcupine Tree, har vi utviklet vårt egne melodiske sound som beveger seg fra pop-rock til progrock.
Gjennom vår kombinasjon av gromme riff, spennende melodier, catchy refreng og levende sceneopptredelser, har vi en appell som skiller seg ut og kan fenge et bredt publikum.

Spotify: open.spotify.com/artist/5Ni154YRKgGyQceOGhF915...
Instagram: www.instagram.com/dizzyheights_band/
Facebook: www.facebook.com/dizzyheightsbandofficial

Doors: 19:00
Show start: 20:00
Cc: 150,-
Id: 20+

WAYS er et alternativt rockeband fra Oslo som blander elementer fra progressiv, moderne og klassisk rock. Med sine ærlige, introspektive og abstrakte tekster spiller de på melankoli og...

INNGANG
-
0
+
150,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve