Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Borgund Dyreklubb

Aktivitetsdag "Hest er best" på Borgund Dyreklubb lørdag 25.03.23 kl. 10-14

https://borgund-dyreklubb.webnode.com/tjenester/
Organizer Borgund Dyreklubb
Venue Borgund Dyreklubb
Borgundgavlen 27
Date 25. March 2023
Open from 10:00 to 14:00

Velkommen til aktivitetsdag "Hest er best" på Borgund Dyreklubb. Vi starter kl. 10.00 med en liten bli-kjent runde og omvisning, lærer om hester og hestestell. Vi tar ansvar for stell av Dyreklubbens hester og ponnier (møkking, skifte vann, børste og stelle hester inkl. hovstell, sjekke utstyr osv.) Vi stapper også høy på høyloftet. Ca. kl. 11.45 blir det felleslunsj og alle må ha med egen matpakke og drikkeflaske. Etter lunsj holder vi på med hesterelaterte oppgaver og aktiviteter (avhengig av været og gruppesammensetning) som f. eks. fletting, lære sikkerhetsknute, leiing på ridebane, hinderløype, tur i nærområde, balansetrening på hesteryggen. Vi avslutter dagen med middagsforing av hester og er ferdig kl. 14.00.
Aktivitet for barn fra 8 år. Deltakere må ha med seg klær etter vær, vanntette sko uansett vær, en god matpakke og drikkeflaske, gjerne termos/varm drikke.
Begrenset antall plasser, hver deltaker må ha egen billett!
Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar og egen risiko. Borgund Dyreklubb frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr/klær.
Borgund Dyreklubb følger FHI sine smittevernregler og har utviklet gode og velfungerende rutiner.

Velkommen til aktivitetsdag "Hest er best" på Borgund Dyreklubb. Vi starter kl. 10.00 med en liten bli-kjent runde og omvisning, lærer om hester og hestestell. Vi tar ansvar for stell av Dyreklubbens hester og ponnier (møkking, skifte vann, børste og stelle hester inkl....

Aktivitetsdag

SOLD OUT

0,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve